Pogledajte

Uzdrmala Holivud: Blicevi su sevali na sve strane kad je stigla Emili Ratajkovski! (FOTO)

Za glamuroznu noć u Holivudu, 23-godišnja Emili izabrala je crni kombinezon, a akcenat je stavila na svoj raskošan dekolte
Star look
20:20h Autor:
Uzdrmala Holivud: Blicevi su sevali na sve strane kad je stigla Emili Ratajkovski! (FOTO)
Foto: Reuters

U petak uveče održana je 18. po redu dodela nagrada Hollywood Film Awards. Na crvenom tepihu prošetale su brojne filmske zvezde - slavne dame u glamuroznim toaletama, muškarci u elegantnim odelima, a svi sa osmehom na llicu.

Kada se na crvenom tepihu pojavila Emili Ratajkovski, seksepilna i zavodljiva kao i uvek, blicevi su sevali na sve strane.

Za glamuroznu noć u Holivudu, 23-godišnja Emili izabrala je crni kombinezon, a akcenat je stavila na svoj raskošan dekolte.

Crveni karmin, tamna talasasta kosa sa razdeljkom na stranu i ne previše upadljiv nakit, zaokružili su njen savršeno odabran stajling.

Na dodeli nagrada je bilo i te kako uzbudljivo, OVDE pogledajte najveće skandale!

Ovla mlada manekenka, koja se proslavila ulogom u spotu Robina Tika za pesmu Blurred Lines, slavu je stekla baveći se modelingom, ali je samouvereno zakoračila i u glumačke vode.

Svojom pojavom mušku populaciju ostavlja bez daha, a nedavnom izjavom mnoge je ostavila bez teksta. Naime, Emili je iskreno progovorila o svom seksualnom životu, te otkrila da je trenutno zainteresovanija za šemu na jednu noć nego za ozbiljnu vezu.

"Ako želim seks bez obaveza, imaću ga. Ja nisam ona devojka koja želi da veže lisice nekome odmah nakon što prvi put spava sa njim. A neću ni plakati tokom seksa zato što je bio jako romantičan. Osim toga, u ovom trnenutku života više me zanimaju flert i neobavezan seks, nego ozbiljne veze", objasnila je Emili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs