Sve joj boje dobro stoje

Novi izgled Nikol Riči: Ledena kraljica modroplave kose! (FOTO)

Žena koja je u poslednjih godinu dana šetala kratku kosu u boji lavande, sada je pastelno ljubičastu kosu ofarbala u modroplavu boju koja na prvi pogled izgleda kao crna, ali je u stvari tamnoplava
Star look
02:48h Autor:
Novi izgled Nikol Riči: Ledena kraljica modroplave kose! (FOTO)
Foto: Beta

Nikol Riči je najveći kameleon iz sveta poznatih! Zašto? Iz jednog prostog razloga: ova žena uspeva da iznese sve moguće boje kose, kao i sve modne trendove koji se smenjuju.

A poslednjom transformacijom, koja je od svih dosadašnjih najmisterioznija i najmračnija, Nikol izgleda kao ledena kraljica.

Žena koja je u poslednjih godinu dana šetala kratku kosu u boji lavande, sada je pastelno ljubičastu kosu ofarbala u modroplavu boju koja na prvi pogled izgleda kao crna.

Najnoviji izgled Nikol je prošetala na Baby2Baby gali koja je održana ovog vikenda u Los Anđelesu, dokazavši da je u domenu stajlinga odavno prešla viši nivo.

Naime, Riči se pojavila u beloj kreaciji dostojnoj jedne kraljice, sve sa ušivenim plaštom koji je nalik ogrtaču kompletirao ovo izdanje.

Ako ste kojim slučajem pomislili da haljinu potpisuje neki prestižni modni brend, sledi iznenađenje: bela toaleta je kreacija švedskog brenda H&M, i košta 40 dolara.

Nikol prati jedan uznemirujući trend koji vlada među poznatim damama. OVDE saznajte o čemu se radi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs