DŽEJKOB ELORDI

BRED PIT I DŽORDŽ KLUNI MOGU DA SE PENZIONIŠU, NAPOKON IMAMO NOVOG SEKS SIMBOLA: Ko je glumac o kojem mašta svaka žena?

Austrilijanac koji se proslavio u seriji Euforija, sada se prošetao crvenim tepihom na filmskom festivalu u Veneciji i zaludeo žene širom planete.

Star look
Autor:
BRED PIT I DŽORDŽ KLUNI MOGU DA SE PENZIONIŠU, NAPOKON IMAMO NOVOG SEKS SIMBOLA: Ko je glumac o kojem mašta svaka žena?
Džejkob Elordi, Foto: LiveMedia / ddp USA / Profimedia

Otkako se pojavio na premijeri filma Sofije Kopole "Prislila" u Veneciji, čini se kao da je svet poludeo za ovim prezgodnim glumcem australijskog porekla, prema kojem se simpatije gaje još od uloge u "Euforiji".

I čini se da Džejkob nije jedan od glumaca koji je brzo stekao slavu pa će brzo biti i zaboravljen.

Džejkob Elordi
foto: LiveMedia / ddp USA / Profimedia

Proslavio se ulogama Noe Flina u trilogiji "The Kissing Booth" u produkciji Netfliksa i Nejta Džejkobsa u spomenutoj HBO-ovoj tinejdžerskoj seriji "Euforija", a sada se sa velikim nestrpljenjem očekuje premijera njegove izvedbe u "Prisili".

Iako ima tek 26 godina, već je osvojio neka poznata imena u svetu šoubiznisa. Zabavljao se sa ćerkom supermodela Sindi Kraford, takođe manekenkom Kaiom Gerber, i sa Zendajom koju je ostavio zbog influenserke Olivije Džejd sa kojom je i dalje u vezi.

Talentovan, šarmantan, a i neviđenog ukusa modu, ne iznenađuje da već gradi status novog seks simbola, ali i zvezde koju pomno pratimo zbog modnih izbora. Džejkob nije jedan od onih koji nosi savršeno ispolirane autfite i kombinacije koje su birali stilisti za njega. Od prvih pojavljivanja na modnoj sceni, Džejkob je nametnuo svoj diskretni i autentični modni stil, a sada je to potvrdio u Veneciji. Filozofija kojom se vodi je - svaki dizajnerski komad s viskom cenom na etiketi treba izbalansirati s "jednostavnim" i neupečatljivim komadima, a njegova jednostavnost nikada nije bezlična već uvek nosi njegov stilski pečat.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs