Srećno zaljubljeni

U centru pažnje: Kluni sa budućom nevestom Amal Alamudin ponosno prošetao Firencom! (FOTO)

Svoju divnu buduću mladu upoznao sam ovde u Italiji, sa kojim ću se i oženiti za nekoliko nedelja, baš u Veneciji pored svih ostalih mesta, ponosno je rekao Kluni kada je izašao da primi nagradu
Star look
11:00h Autor:
U centru pažnje: Kluni sa budućom nevestom Amal Alamudin ponosno prošetao Firencom! (FOTO)
Foto: Reuters

Iako vole da svoj privatni život drže dalje od očiju javnosti, holivudski zavodnik i njegova buduća nevesta debitovali su na crvenom tepihu u Firenci.

Džordž Kluni i zanosna Amal Alamudin pojavili su se na glamuroznoj "Celebrity Fight Night" večeri u Italiji, prenosi Dejli Mejl.

Crno je klasika i simbol elegancije, tako da se slavni par odlučio baš za tu boju. Kluni (53) nosio je crno odelo sa kravatom, doke je njegova verenica vitku figuru istakla jednostavnom satenskom haljinom do poda bez bretela.

OVDE pročitajte kakav je neodoljiv kompliment Kluni uputio svojoj verenici da svi čuju.

Svoj celokupan stajling 36-godišnja advokatica zaokružila je zlatnim minđušama, a talasastu kosu je prebacila na jednu stranu. Jednostavnost pre svega očigledno je njen izbor, ali i pun pogodak za ovako svečanu priliku.

Kluni je sa ponosom držao svoju verenicu oko struka, a kada je izašao na binu kako bi primio nagradu, dodao je: "Svoju divnu buduću mladu upoznao sam ovde u Italiji, sa kojim ću se i oženiti za nekoliko nedelja, baš u Veneciji pored svih ostalih mesta".

Zašto je Kluni požurio sa venčanjem, pročitajte OVDE.

Glamurozna noć u Italiji okupila je mnoge poznate ličnosti i sportiste, a uživo su se održavale i aukcije skupocenih predmeta, kao i sjajni nastupi muzičkih zvezda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs