pogledajte

MNOGI SU ODRASTALI UZ ČUVENE TELETABISE: Mladu glumicu svi su znali kao BEBU SUNCE, a njen izgled će vas IZNENADITI

Mnoge generacije odrastale su uz Teletabise gledajući i bebu Sunce, a neki se pitaju kako glumica danas izgleda.

Star look
Autor:
MNOGI SU ODRASTALI UZ ČUVENE TELETABISE: Mladu glumicu svi su znali kao BEBU SUNCE, a njen izgled će vas IZNENADITI
Kako danas izgleda beba Sunce iz Teletabisa?, Foto: BBC / Planet / Profimedia

Gotovo da ne postoji osoba koja nije čula za Teletabise, a mnogi su imali priliku da odrastaju uz ovu neobičnu emisiju koja je doživela ogromnu popularnost krajem 90 - ih.

Osim Teletabisa - Dipsija, Tinkivinkija, Lale i Poa, zapaženo je bilo i Sunce koje se uvek smešilo Teletabisima. To Sunce bila je Džesika Smit, a bila je to njena prva uloga u trenutku kada nije umela ni da govori.

Naime, Džesika je na veoma neobičan i zanimljiv način došla do zapažene uloge Sunca, nakon što su je producenti pronašli u bolnici, a talent skaut je odmah video potencijal zbog Džesikinog vedrog ponašanja.

Kako je svojevremeno Dežsika rekla stranim medijima, ona je bila jako veselo dete. To je pomoglo i u snimanju njene uloge, jer se, kako je svojevremeno rekla, stalno smejala dok su kamere bile uključene. Za ulogu koju je tumačila gotovo deceniju, bilo je potrebno pola sata snimanja.

Džesika danas ponosno ističe da je beba-sunce, i na njenom profilu na Instagramu se navodi da je i dalje aktivna u glumi. Na njenom profilu mogu se videti njeni susreti sa raznim poznatim ličnostima ali i tekstovima koji se i dalje pišu o njoj i njenoj prvoj ulozi, piše Prva.rs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs