Za njima se muškarci okreću

Zgodne, popularne, seksi: Top 10 fatalnih slavnih brineta! (FOTO)

Alesandra Ambrozio, Adrijana Lima, Nikol Šerzinger, kao i Megan Foks samo su neke od slavnih dama na čijoj lepoti mnoge žene zavide, a muškarci ostaju bez teksta
Star look
12:10h Autor:
Zgodne, popularne, seksi: Top 10 fatalnih slavnih brineta! (FOTO)
Foto: Reuters / AP / Beta

One su slavne, zgodne i ostvarene žene. Samouvereno vladaju pistom, muzičkom scenom, kao i filmski platnom. Vlasnice su jedinstvene lepote, amuškarci ih smatraju seks simbolima. U nastavku sledi top 10 fatalnih brineta.

1. Alesandra Ambrosio (33)Brazilka i jedna od najplaćenijih manekenki na svetu, 33-godišnja Alesandra Ambrozio, svojim zgodnim telom samouvereno vlada modnim pistama. Poznata je po saradnji sa modnom kućom Viktorijas Sikret, a sajt namenjen muškarcima Ask.Men.com proglasio ju je drugom najlepšom ženom sveta 2008. godine.

2. Nikol Šerzinger (36)Američka pevačica Nikol Šerzinger posle četiri prosidbe i nekoliko raskida konačno je pristala da se uda za vozača Formule 1 Luisa Hamiltona. Svetsku slavu stekla je 2005. godine u ženskoj grupi Pusiket Dols. Fatalna crnka zna kako da svojim stajlingom i stavom muškarce ostavi bez teksta.

OVDE pogledajte 10 najzgodnijih slavnih plavuša!

3. Megan Foks (28)Američka glumica i model, 28-godišnja Megan Foks nakon dva porođaja izgleda potpuno neverovatno. Pravi je primer uspešne zaposlene majke koja vodi računa o svom izgledu. Višak kilograma nakon rođenja drugog sina skinula je uz pomoć Paleo dijete. Više o tome pročitajte OVDE.

4. Adrijana Lima (33)Foto-model iz Brazila, zanosna Adrijana Lima zaštitno je lice kompanije šminke Maybeline iz Njujorka i donjeg veša Victoria's Secret. Adrijana je majka dve ćerkice, a na Dan zaljubljenih 2009. godien udala se za srpskog košarkaša Marka Jarića. Međutim, posle pet godina zajedničkog života, u jasvnosti se spekuliše o krizi i mogućem razvodu pznatog para.

OVDE pogledajte top 10 najpoželjnijih žena 2014. godine prema izboru muškaraca.

6. Salma Hajek (48)Atraktivna Meksikanka i holivudska zvezda Salma Hajek prošle godine je u čarima naše prestonice u društvu svog supruga proslavaila 47. rođendan. Reputaciju jedne od najseksepilnijih glumica Holivuda stekla je ulogom u filmu "Desperado", 1995. godine.

7. Olivija Vajld (30)Tridesetogodišnja američka glumica Olivija Vajld najpoznatija je po svojoj ulozi u TV seriji "Doktor Haus". Pre skoro tri meseca rodila je svog prvog sina, a nedavno se pojavila na svečanoj ceremoniji dodele Američkih modnih nagrada u Njujorku gde je zablistala u crnoj haljini i pokazala svoju zavidnu liniju.

OVDE pogledajte koje poznate ličnosti imaju urođene deformitete za koje možda niste znali!

8. Demi Mur (52)Devedesetih godina Demi Mur postaje jedna od najplaćenijih glumica u Holivudu i to zahvaljujući ulogama u filmovima "Duh", "Nepristojna ponuda" i "Striptiz". Bila je udata za glumca Brusa Vilisa sa kojim ima tri ćerke, međutim njihov brak se neslavno završio. Potom je stala na ludi kamen sa Aštonom Kučerom, ali je i njihiov brak doživeo krah.

9. Eva Longorija (39)

Američka glumica Eva Longorija najpoznatija je po svojoj ulozi Gabrijele Soliz u seriji "Očajne domaćice". Bila je u braku sa NBA košarkašem Tonijem Parkerom. Holivudska lepotica na malim ekranima se našla u ulozi majke, ali nedavno je izjavila da iako voli decu i njihovu energiju, ne planira da u stvarnom životu ne planira da ima potomstvo.

10. Kim Kardašijan (34)Rijaliti zvezda Kim Kardašijan javnosti je poznata po rijaliti programu "U korak sa Kardašijanima". Svojim pojavama i postupcima intrigira javnost, a nedavno je bila u žiži javnosti jer je stala na ludi kamen sa reperom Kanje Vestom. Sa njim ima ćerkicu Nort Vest. Međutim, čini se da majčinstvo Kim nije nimalo promenilo.

Iznenadićete se! OVDE pogledajte koje su slavne ličnosti blizanci!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs