Pogledajte

10 najzgodnijih slavnih plavuša: Od 20 do 60 godina! (FOTO)

Zgodno telo, lepo lice i sjajna kosa - atributi koji krase slavne dame poput Kendis Svonpul, Rouzi Hantington i Kejt Apton
Star look
19:34h Autor:
10 najzgodnijih slavnih plavuša: Od 20 do 60 godina! (FOTO)
Foto: Beta / Reuters / Reuters

Svoje glumačke, manekenske ili karijere u svetu muzike davno su započele, a i danas teže ka vrhu. Neke slavne dame koje javnost smatra najzgodnijim, našle su se i na našoj listi top 10 zanosnih plavuša.

1. Kendis Svonpul (25)

Manekenka Kendis Svonpul poznata je po svojoj izvajanoj, atletskoj građi i besprekornom tenu koji krase naslovne strane brojnih časopisa, kao i modnih pista. Ali prepoznatljiva je i po svojoj bujnoj plavoj kosi. Magazin Maksim u maju 2014.godine proglasio ju je brojem 1. na listi Top 100 najzgodnijih žena.

OVDE pogledajte koji su se poznati venčali sa totalnim anonimusima.

2. Kejt Hadson (35)

Američka glumica Kejt Hadson, i majka dva dečaka Rajder i Bingama, pravi je primer uspešne zaposle žene koja može da se pohvali svojim izgledom.

OVDE pogledajte kako izgledaju slavne dame sa i bez šiški.

3. Tejlor Svift

Popularna pevačica Tejlor Svift prošle godine bila je proglašena za najdarežljiviju slavnu ličnost 2013. Laskava titula pripala joj je drugu godinu zaredom. Osim na darežljivosti, mnoge žene bi joj pozavidele na vitkoj figuri i zanosnom licu.

One su slavne uspešne i seksi, a sve niže od 160 cm! Pogledajte!

4. Kristi Brinkli (60)

I dok mnogima pomisao na starenje izaziva određenu zebnju, Kristi Brinkli pravi je dokaz da žene s godinama i te kako mogu da izgledaju sve bolje i bolje. Besprekorna linija, zanosno telo, širok osmeh i duga talasasta plava kosa, njenu pojavu čine zaista nezaboravnom i sa punih 60 godina.

5. Kejt Apton (22)

Manekenka i glumica Kejt Apton krasi naslovnicu najnovijeg editorijala za poznati časopis Sport ilustrejted. Dakle, o njenom zgodnom telu i zanosnom licu ne treba komentarisati.

6. Rouzi Hantington (27)

Dvadeset sedmogodišnja Rouzi Hantington je engleska manekenka i foto-model. Poznata je po svom radu sa kućom donjeg veša, Viktorijas Sikret.

7. Skarlet Johanson (30)

Kada je reč o slavnim plavušama, nezaobilazna je svakako fatalna Skarlet Johanson. Ova glumica je jedina žena koja je dva puta osvojila laskavu titulu najseksepilnije žene sveta - prvi put 2006. godine, pa potom 2013.

8. Žizel Bundšen (34)Viktorijin anđeo i brazilska lepotica, Žizel Bundšen,

nedavno je proslavila svoj 34. rođendan, a i sada, nakon dva porođaja, izgleda fantastično.

Kako izgleda sestra bliznakinja Žizel Bundšen, pogledajte OVDE.

9. Bar Rafaeli (28)Izraelska lepotica Bar Refaeli, jedna je od najcenjenijih supermodela, a krasila je naslovnice mnogih modnih magazina. Šest godina se zabavljala sa Leonardom di Kapriom, koji važi za najvećeg zavodnika Holivuda.

I slavne ličnosti imaju problem sa težinom! Pogledajte njihove transformacije!

10. Šeron Stoun (56)

Američka glumica Šeron Stoun nedavno je proslavila svoj 56. rođendan, a po mišljenju mnogih, ona je poput vina - što je starija, to sve bolje izgleda.

Šeron Stoun može i bez brushaltera! Pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs