monuka beluči na početku karijere

SLIKE MONIKE BELUČI U DONJEM VEŠU S POČETKA KARIJERE OSTAVLJAJU BEZ DAHA: Ovakve vrele scene samo ona može da iznese

Monika Beluči oduvek je važila za najlepšu ženu na svetu, dok je njeno ime sinonim za lepotu. Njene slike s početka karijere u donjem vešu oduševile su javnost.

Star look
18:34h Autor:
SLIKE MONIKE BELUČI U DONJEM VEŠU S POČETKA KARIJERE OSTAVLJAJU BEZ DAHA: Ovakve vrele scene samo ona može da iznese
Monika Beluči oduševila je svojim slikama u donjem vešu, Foto: Profimedia

Italijanska glumica Monika Beluči važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena na svetu. Njen fizički izgled i seksepil kojim zrači oduvek su bili u centru pažnje.

Titulu najlepše i najzgodnije zadržala je do danas, te retko koja glumica može da joj parira, dok je njeno ime postalo sinonim lepote.

Svojom autentičnošću oduvek se izdvajala od drugih, dok joj je u prvom planu isticanje prirodne lepote. Monika je jedna od retkih koja nije poklekla standardima koje estetske operacije nameću, te nastoji da održi prirodan izgled.

Monika Beluči
foto: Printscreen Instagram/ladame.vintagefashion

Njena karijera uzlaznom putanjom krenula je početkom devedesetih godina, dok je ulogom u filmu "The Raffle", snimljenog 1991. ostavila ljude bez daha.

Monikina scena u u čipkanom crnom vešu i danas se prepričava, a postala je ponovo aktuelna zahvaljujući društvenim mrežama.

Monika Beluči
foto: Printscreen Instagram/ladame.vintagefashion

U tom trenutku čuvena glumica je imala 27 godina, a mnoge je oduševila svojom zanosnom figurom. U pomenutom filmu, Monika je imala jedan kadar gde je bila potpuno naga. Od tada, njena karijera krenula je uzlaznom putanjom, te je glumica dobijala sve više angažmana.

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs