POGLEDAJTE

ANDREANA ČEKIĆ PRE 10 GODINA I SAD: O čemu je ovde reč? Estetske korekcije ili samo dobra šminka? (FOTO)

Prosudite sami

Star look
Autor:
ANDREANA ČEKIĆ PRE 10 GODINA I SAD: O čemu je ovde reč? Estetske korekcije ili samo dobra šminka? (FOTO)
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Andreanu Čekić proslavile su „Zvezde Granda“, a kako je njena popularnost rasla vrtoglavom brzinom, ona je odmah počela da radi na sebi i svom izgledom. Ukoliko biste pogledali prvi snimak pevačice sa audicije za pomenuto muzičko takmičenje, primetili biste razliku u izgledu.

Ono što je evidentno jeste da je pevačica više puta išla „pod nož“, kako bi usavršila svoj izgled, a ona to nikada nije ni krila od javnosti, piše portal 24sedam. Ona je operisala i smanjila nos, a kako pišu domaći mediji, povećavala je usne i zatezala lice.

Pristalica je estetskih korekcija, a ranije se pisalo i da je potrošlila više od 3.000 evra na sve plastične operacije kojima se podvrgla, pošto ju je sama operacija nosa koštala 2.000 evra, a povećanje usana 600.

Ovako je izgledala 2010. godine, na samom početku krijere:

Andreana Čekić
foto: Printscreen Youtube / Grand Online

Ono što nikako nije menjala na sebi jeste duga crna kosa koju neguje.

Pevačica je nedavno bila u žiži javnosti zbog onoga što je izjvila u jednoj emisiji. Njene tvrdnje da je Zemlja ravna ploča i da gravitacija ne postoji, su izazvale lvinu komentara. O čemu je tačno reč, pročitajte ovde:

Ovo nije jedini put da Andreana izaziva veliku pažnju javnosti. Zbog hita Cipele zbog kog se sudi sa tekstopiscem. Ta numera je skinuta sa njenog Jutjub naloga, a potom ju je prepevala koleginica Aleksandra Bursać.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs