NEKAD I SAD

KAD JE ŽENA PRETUKLA AL DINA, SVI SU OSTALI BEZ TEKSTA: Evo zašto su deca pripala majci i kako pevač sad izgleda! (FOTO)

Njegova priča o braku pre nekoliko godina šokirala je sve

Star look
15:13h Autor:
KAD JE ŽENA PRETUKLA AL DINA, SVI SU OSTALI BEZ TEKSTA: Evo zašto su deca pripala majci i kako pevač sad izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / Al Dino

Otpevao je balde "Kopriva" i "I sad me po tebi poznaju" i postigao veliki uspeh. Preko noći je postao popularan širom našeg regiona, ali malo ko zna kroz kakvu pakao je prošao u privatnom životu.

Njegova priča o braku pre nekoliko godina šokirala je sve. On je javnosti priznao da je zbog fizičkog i psihičkog nasilja koje je trpeo od supruge Arduane Pribinje-Kurić morao da se razvede.

"Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Posle toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: 'Ubila me je kao vola u kupusu'",rekao je tada Al Dino i dodao da mu je najteže palo to što su njihovi sinovi, gledajući sve to, vrištali od plača pokušavajući da smire roditelje.

"Nisam odgojen da i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio", rekao je Al Dino ranije za Blic.

Ovaj bračni par se dve godine provlačio po sudovima pre nego što su se konačno razveli. Njegovoj supruzi Arduani su pripala deca, a pevač plaća alimentaciju. Evo kako Dino danas izgleda:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs