MANEKENKA SE RAZGOLITILA

HEJLI BIBER USLIKANA U GOLIŠAVOM IZDANJU: Najtužnije lice Holivuda otkrila stomak, ne mari za zimu! (FOTO)

Pitamo se kako joj nije hladno

Star look
Autor:
HEJLI BIBER USLIKANA U GOLIŠAVOM IZDANJU: Najtužnije lice Holivuda otkrila stomak, ne mari za zimu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Manekenka Hejli Biber (25), supruga Džastina Bibera uslikana je na ulici Beverli Hilsa u golišavom izdanju usred decembra i niskih temperatura, zbog čega je privukla veliku pažnju prolaznika.

Naime, američka manekenka je za božićni šoping ponela top majicu u kombinaciji sa farmerkama i kožnom jaknom koja je bila otkopčana, te su se videli isklesani trbušnjaci.

Hajli Biber
foto: Profimedia

Nosila je i crnu zaštitnu masku, naočare i kačket sa logom Balensijage

Hajli Biber
foto: Profimedia

Od obuće se opredelila ua udobnost, te je ponela mokasine sa debelim đonom.Udobne su i jednostavne za stiliziranje, a u pouparnost ih je viuo "Guči" 2014. godine.

Hajli Biber
foto: Profimedia

Podsetimo, Hejli Biber već neko vreme zovu najtužnijim licem Holivuda, koj svakim novim pojavljivanjem u javnosti zabrinjava.

U poslednje vreme izgleda nesrećno, pa su krenula nagađanja šta se događa u njenom braku sa pevačem i hoće li se ikad nasmejati.

Mnogi se sećaju i trenutka kada se rasplakala na ovogodišnjoj Met Gali navodno zbog toga što je publika skandirala ime Džastinove bivše - Selene Gomez.

I sama pevačica je kasnije osudila taj potez, a i Džastin je za vreme fotografisanja ponavljao Hajli da je voli i da ne plače.

Ipak, u jednom je trenutku manekenka je stavila tamne naočare i tako pozirala pred fotografima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs