Žene joj sa razlogom zavide

Prelepa Eva Longorija i u 40. godini: Glumica otkrila tajnu fantastičnog izgleda!

Kada je u pitanju koža, važno je nanošenje kreme sa zaštitnim faktorom, korišćenje seruma i redovni odlasci na tretman lica, otkriva glumica koja sledeće godine ulazi u petu deceniju života
Star look
22:56h Autor:
Prelepa Eva Longorija i u 40. godini: Glumica otkrila tajnu fantastičnog izgleda!
Foto: Fonet

Holivudska glumica Eva Longorija sledeće godine slavi 40. rođendan, a s obzirom da izgleda besprekorno i daleko mlađe, nezaobilazno je pitanje kako neguje svoju lepotu, prenosi Elle.rs.

"Kada je u pitanju koža, važno je nanošenje kreme sa zaštitnim faktorom, korišćenje seruma i redovni odlasci na tretman lica", kaže Eva.

"Tretmani lica na koje odlazim nisu opuštajući, jer su prilično intenzivni, ali koža mi je posle toga savršeno hidrirana. Mislim da je zdrava koža osnovna baza dobrog mejk apa. S obzirom da sam Meksikanka, kosa mi je prirodno puna volumena, pa o tome ne moram mnogo da brinem", kaže glumica.

Eva kaže i da bjuti savete često razmenjuje i sa prijateljicom Viktorijom Bekam, sa kojom se druži od kada se Britanka preselila u Los Anđeles.

"Uvek razmenjujemo male tajne. Uklonila sam dlačice na nogama laserom i to je bila najbolja odluka ikada. Njoj sam preporučila isti tretman i odmah joj se dopalo", rekla je Eva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs