Režim ishrane

Dženifer Lopez prelazi u vegane: Želi da izgleda još bolje iako joj nedostaje puter!

Pevačica i glumica je do sada bila vegetarijanac, ali u buduće prelazi u vegane
Star look
05:02h Autor:
Dženifer Lopez prelazi u vegane: Želi da izgleda još bolje iako joj nedostaje puter!
Foto: AP

Dženifer Lopez sa vegetarijanske ishrane odlučila je da pređe na vegansku ishranu, ali ona otkriva i da postoje namirnice koje joj nedostaju.

Pre nekoliko godina postala je vegeterijanac i potpuno promenila svoj režim ishrane, a sada želi da iskoreni sve životinjske proizvode u nastojanju da ostane u formi, ali priznaje da joj veoma nedostaje puter.

- Biti vegan, to je kao da vodiš dnevnik ishrane koja ne sadrži meso, a sve se zasniva na namirnicama iz zemlje. Jedino što mi nedostaje je maslac – rekla je Dženifer za njujoršku radio stanicu 3100.

Tvrdi da će ohrabriti i druge ljude da pređu u vegane i da se odreknu mesa, jaja, mlečnih proizvoda i drugih sastojaka životinjskog porekla, jer se mnogo bolje oseća na takvoj ishrani.

- Preporučujem vegansku ishranu jer ćete se osećati bolje. Svako jutro kada se probudim, osećam se odlično – rekla je pevačica.

Pevačica koja je majka šestogodišnjih blizanaca Maks i Emi, voli što je odrasla i ima svoju porodicu, ali priznaje i da se ponekad oseća kao mlada pevačica.

- Volim što sam žena, ali se i dalje osećam mladalački i ponekad imam mladalačko ponašanje – objasnila je Dženi.

Vegani često žive na žitaricama, pasulju, povrću i voće, ali Dženifer se može upustiti čak i u veganske viršle, sladoled, sir i veganski majonez.

Na početku ove godine, Bijonse i Džej Zi su takođe odlučili da budu vegani 22 dana, ali kako nam se čini, Dženifer želi da se dugoročno pridržava ove ishrane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs