POGLEDAJTE

PLENIO JE HARIZMOM, LOMIO ŽENSKA SRCA I ŽIVEO BURNO: Najveći šmeker bivše Jugoslavije danas izgleda ovako!(FOTO)

Bilo je dovoljno da pogleda ženu i ona bi bila njegova

Star look
21:03h Autor:
PLENIO JE HARIZMOM, LOMIO ŽENSKA SRCA I ŽIVEO BURNO: Najveći šmeker bivše Jugoslavije danas izgleda ovako!(FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / VLADIMIR OMORAC

Vlado Kalember je važio za najvećeg smekera jugoslovenske muzičke scene.

Zagrepčanin je osvojio srca žena širom ondašnje Jugoslavije. Svi su pevušili hitove Srebrnih krila, benda koji je bukvalno preko noći postao senzacija. Bilo je dovoljno da se pojave u tada čuvenoj emisiji „Nedjeljno popodne“ i njihova slava je dostigla vrhunac.

Ubrzo su na Vladinu adresu počela da stižu pisma u velikom broju, a posteri sa njegovim likom dizali su tiraže magazina za tinejdžere, a ploče su se štampale u vrtoglavim tiražima.

Lepotan i džentlmen

Retko je govorio o svojim devojkama, a bilo ih je mnogo. Novinari su ga često ženili i vezivali za neke popularne žene, a on je na to odgovarao da je većina tih priča bez osnova. „Nije svaka žena sa kojom sam popio kavu bila moja partnerka“. Ipak, zna se da je godinu dana bio u vezi ,sa Lokicom Stefanović, šeficom tada popularnih „Lokica“. Oboje su shvatili da je teško održavati vezu na daljinu.

Stao pred oltar i na ludi kamen

Iako su ga već proglasili večitim neženjom, Vlado se 2006. godine oženio tri decenije mlađom čelistkinjom Anom Rucner. Imaju sina Darijana koji je već tinejdžer. Iako su se razveli posle osam godina i danas oboje tvrde da su najbolji prijatelji.

Danas, u 67. godini, izgleda ovako:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs