pogledajte

NJOJ NIKO NE BI DAO 74. GODINE: Zvezda sapunica ponosno pokazala svoju figuru u kupaćem kostimu! (FOTO)

Da su godine samo broj za američku televizijsku veteranku Suzan Luči, potvrdila je ovih dana na Instagramu objavom fotografije u belom kupaćem kostimu

Star look
Autor:
NJOJ NIKO NE BI DAO 74. GODINE: Zvezda sapunica ponosno pokazala svoju figuru u kupaćem kostimu! (FOTO)
Suzan Lući, Foto: Profimedia

Svojim mladolikim izgledom i zavidnom figurom u sedmoj deceniji života, zvezda američkih sapunica ne prestaje da oduševljava javnost. Da joj ponosno isticanje linije u kupaćim kostimima nije nimalo strano imala je priliku da dokaže 2018. godine snimivši neretuširani editorijal za prestižni modni magazin Harper's Bazaar.

Tajna njene skladne figure, kako je jednom otkrila, krije se u svakodnevnom vežbanju pilatesa, disciplinovanom planu ishrane i povremenim tretmanima botoksa za očuvanje mladolikog izgleda u sedmoj deceniji života.

'Danas se osećam bolje nego u 20-im i 30-im godinama života, fizički možda još i bolje', priznala je legenda s malih ekrana u intervjuu za magazin Harper's Bazaar ističući kako procesu starenja pristupa 'ludački'.

Njenu novu fotografiju u kupaćem kostimu, kako je imala priliku da otkrije, zabeležio je njen dugogodišnji suprug Helmut Huber, a kao i obično njeni brojni obožavatelji na Instagramu iskoristili su priliku kako bi joj udelili niz komplimenata na račun izgleda.

'Ono što sam naučila je da morate vežbati snažno i predano i na taj način možete nadoknaditi deo onoga što ne radi u vašu korist. Ljudi me često znaju pogledati i reći kako ne izgledam staro iako sam u poznim godinama. Ako si dovoljno snažan, lep si bez obzira na godine', jednom je izjavila.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs