ČESTITAMO!

ČESTITKE PLJUŠTE SA SVIH STRANA: Ivan Ivanović postao tata po drugi put! (FOTO)

Ivan Ivanović postao tata, i to po drugi put, a prelepe vesti podelio je sa celim svetom na svom profilu na "Instagramu".

Vip roditelji
10:24h Autor:
Ivan Ivanović, Foto: Kurir / Marina Lopičić

- Hej ljudi, rodila se Lola Ivanović. Moja druga ćerka! Toliko od mene za danas - napisao je presrećno voditelj i objavio prvu fotografiju svoje tek rođene ćerke.

Ivan Ivanović i njegova devojka Anja Petrović oduševljeni su što postali roditelji, a čestitke na društvenim mrežama ne prestaju da stižu.

Ivan i Anja već četiri godine uživaju u skladnoj romansi, a vodili su je mirno, tiho i sasvim povučeno. Dok Ivan o toj vezi nikada nije mnogo govorio u intervjuima, sama Anja medijima nije želela ni da se predstavi, budući i da nije neko ko pripada javnoj sceni. Srećni u svojoj privatnosti, do sada nisu ni pružali previše motiva za pisanja o njihovom odnosu, ali vest o trudnoći će sve promeniti.

Slavnom voditelju i komičaru ovo je drugi put da se ostvaruje kao otac, budući da već ima sedamnaestogodišnju ćerku Stašu koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Zoricom Trivić. Sa Ivanovom izabranicom Anjom njegova ćerka neguje vrlo lep odnos pa se svi zajedno raduju danima uzbuđenja u njihovoj porodici, koju su upravo stigli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...