Dženifer Lopez fotošopira svaku svoju fotografiju do besvesti: Ovako stvarno izgleda! (FOTO)

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) je pokazala svoju fantastičnu figuru u zelenom kupaćem kostimu u 52. godini života, a svi komentarišu da je u pitanju Fotošop nakon nedavnih fotografija sa plaže koje su slikali paparaci.

Star look
21:10h Autor:
Dženifer Lopez fotošopira svaku svoju fotografiju do besvesti: Ovako stvarno izgleda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Naime, pevačica je objavila dve fotografije na društvenoj mreži Instagram - jednu u kupaćem kostimu, a drugu u zimskoj jakni, pa je napisala ironičan komentar. "Kako je prošla nedelja počela… A evo kako se ova odvija", našalila se Lopezova. Na prvoj fotografiji slavna pevačica je pokazala svoje čuvene obline i prisetila se odmora na ostrvima Turks i Kaikos, koje je posetila prošle nedelje.

Ona je objavila sliku na kojoj pozira u zelenom jednodelnom kupaćem kostimu u kom je istakla svoje zanosne obline - uzak struk i široke kukove, kao i grudi koje su se nazirale u veoma dubokom dekolteu. U prvom planu su bile njene noge, a svi su gledali u njene zategnute butine i oduševili se time u kakvoj je formi pevačica koja je nedavno kročila u 6. deceniju života.

Nakon kraha braka sa Megan Foks, glumac ponovo zaljubljen: Ovo je nova devojka Brajana Ostina Grina! (FOTO)

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

No drugi pratioci kažu da su već videli slične fotografije sa plaže na kojima se vidi da pevačica ipak nije toliko savršena i da ima mane, kao i sve druge žene. Na fotografijama koje su slikali paparaci vidi se da Džej Lo uprkos treninzima ima opuštenu guzu, celulit na butinama i višak kože, a fanovi kažu da često fotošopira i "pegla" slike.

Džej Lo je na novoj "ispeglanoj" fotografiji vezala kovrdžavu kosu u punđu, a na licu je nosila providne naočare za sunce. Na objavi je prikupila 2,2 miliona lajkova, dok je na Instagramu prati 138 miliona pratilaca.

Posle ljubavnih brodoloma sreću pronašla kraj 16 godina mlađeg partnera: Buran život najplaćenjeg modela devedesetih!

"Predivna", "Kakve noge", "Zauvek najlepša", "Koliko sati dnevno treniraš?", bili su samo neki od komentara ispod obajve. No, bilo je i drugih negativnih komenatara. "Iz aviona se vidi koliko se fotošopira", "Haha, pa videli smo te fotke i kako realno izgledaš", "Ispeglala celulit", "Nije ti ovo trebalo", "Lepa si žena, zašto to radiš?", "Instagram je takva laž", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs