Ubi je muževa preljuba

Tori Speling anoreksična: Sa visinom od 170cm ima samo 42 kg!

Zbog muževe nevere i finansijskih problema Tori je se nekoliko puta lečila zbog iscrpljenosti
Star look
06:18h Autor:
Tori Speling anoreksična: Sa visinom od 170cm ima samo 42 kg!
Foto: Tori Speling / Instagram

Zbog suprugovog neverstva i finansijskih problema, glumica Tori Speling se već mesecima izgladnjuje.

Otkad je u decembru prošle godine saznala da joj je suprug bio neveran, glumica koja se proslavila ulogom Done u seriji Beverli Hilsu, Tori Speling, već nekoliko puta bila je u bolnici na lečenju zbog iscrpljenosti.

Dizajnerka nazvala proizvod po anoreksiji, više pročitajte OVDE.

Kako bi spasila brak, Tori je supruga Dina Mekdermota poslala na lečenje od zavisnosti o seksu, a usled finansijske krize koja je zadesila, pristala je i da snimi rijaliti šou o njegovom lečenju i preljubama.

Kako prenose strani mediji, Din ne samo da ju je varao sa ženama već i sa muškarcima, zbog čega se Tori susrela sa poremećajem ishrane. Glumica, koja je visoka 170 centimetara, za četiri meseca spala je na samo 42 kilograma,a na rubu anoreksije bila je i 2009. godine kada je imala 45 kilograma.

- Puca pod pritiskom, a kad je zabrinuta, ne jede. Dinova prevara opet je aktivirala njene probleme s ishranom - rekao je prijatelj blizak glumici i dodao kako je najviše zabrinuta za decu - šestogodišnjeg Lijama, petogodišnju Stelu, dvogodišnju Heti i jednogodišnjeg Fina, kojima i dalje ne uspeva da objasni zašto otac više ne živi sa njima.

Anđelina Džoli se izgladnjuje, ali zbog drugih razloga, ona se naime hrani samo sa zrnevljem, više pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs