PAŽLJIVO POGLEDAJTE

Opet se zaigrala u fotošopu: Kloi Kardašijan na meti podsmeha zbog ove fotografije!

Još uvek nije usavršila korišćenje programa za obradu fotografija. Zbog jedne greške, smeje joj se ceo svet

Star look
Autor:
Opet se zaigrala u fotošopu: Kloi Kardašijan na meti podsmeha zbog ove fotografije!
Foto: printscreen instagram / khloekardashian

Sasvim je jasno da sestre Kardašijan vole da fotografije preprave i ulepšaju u fotošopu, ali Kloi baš ume da pretera. Još jednom se našla na meti podsmeha kada je objavila fotografiju na kojoj se nalazi sa sestrama i bratom.

Ova fotografija je nastala na jednom privatnom ostrvu gde je porodica prosalvljala 40. rođendan Kim Kardašijan.

Naime, na prvi pogled fotografija je sasvim dobra, ali ako malo bolje pogledate primetićete da sa ramenom Kendal Džener nešto nije u redu. Ako zumirate, videćete da je njena bretela sasvim iskidana, sve zbog fotošopa.

Šta je Kloi želela da prepravi ostaće misterija, ali je ovo bilo dovoljno da se još jedom nađe na meti podsmeha zbog nespretnog korišćenja programa za obradu fotografija.

Skinula se za Plejboj u 50.godini: Nikad nije išla pod nož, jer je smatrala da je lepota prava samo ako je prirodna!FOTO

Neki od fanova su joj zamerili i da je preterala sa ulepšavanjem lica, kako na ovoj tako i na ostalim fotografijama koje objavljuje.

Mnogi je kritikuju da nije ni nalik sebi i da potpuno izmeni lični opis.

"Ne razumem šta želi da postigne, kad svi znako kako izgleda", ovakvi i slični komentari se mogu pročitati često ispod fotografija na njenom instagram profilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs