SVE JE U DRŽANJU i još po nekom detalju

Kako Kejt Midlton na fotografijama uvek izgleda besprekorno: Stručnjak za kraljevski protokol otkrio njenu tajnu!(FOTO)

Vojvotkinja se strogo i pažljivo drži svih saveta svog stručnog tima. Pa i kada je fotografisanje u pitanju.

Star look
Kako Kejt Midlton na fotografijama uvek izgleda besprekorno: Stručnjak za kraljevski protokol otkrio njenu tajnu!(FOTO)
Foto: Profimedia

Kejt Midlton nikad ne izgleda ružno ili čudno na fotografijama zato što pazi kako se kreće, u kojoj je pozi i ni u jednom trenutku ne zaboravlja ključne savete o ponašanju pred kamerama.

Kejt je često u situacijama u kojima je fotografišu sa svih strana i logično bi bilo da na nekim od fotografija ispadne prosečno ili loše. Međutim, ona uvek dobro ispadne jer su njene poze i pokreti promišljeni do detalja. Ekspertkinja za protokole i ponašanje u javnosti Mika Mejer je objasnila zašto je to tako i šta to Kejt svesno radi. "Kejt uvek ima torbicu na kopčanje, taj način nošenja torbe zovemo Kembridž. Naime, bitno je da je drži s obe ruke, a pritom su prsti prema dole. Ova poza je odlična i kad ne znate šta ćete s rukama, a pogotovo kada ste nervozni", istakla je Mejerova.

Kejt često stoji pred kamerama i sama činjenica da je deo kraljevske porodice znači da mora da poštuje mnoštvo pravila koja su razrađena do detalja, pa i način na koji stoji. "Ovu pozu koristi Kejt kad hoda, stoji ili priča s nekim. Ključno je da torbicu držite s obe ruke ispred vas i da su vam ramena izvijena unazad", otkrila je Mejerova za Dejli mejl.

"Kada stojite, uverite se da su vaši nožni prsti usmereni ka napred i spojeni, postarajte se da vam ruke budu spojene, a prsti okrenuti nadole i stisnuti." "Kada vežbate ovu pozu, vodite računa da ne držite torbicu jednom rukom - dve ruke su ključne." U suprotnom držanje torbice jednom rukom može da učini da vam ruka izgleda napeto.

Iako mnogi malu torbicu stavljaju pod rame, Mejerova dodaje da je to totalno pogrešno.

Eto načina da na fotografijama izgledate kao princeza bez trošenja i jedne jedine pare.

(Stil.kurir.rs/Superžena)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs