PROMENADA LUKSUZA i DEKADENCIJE

Megazvezde u izdanjima "od milion dolara": Kada krene trka za najlepše obučenu - ne pita se za cenu?! (FOTO)

Poznate ličnosti često viđamo u najrazličitijim izdanjima, ali postoje prilike kada one daju BUKVALNO sve od sebe da izgledaju kao milion dolara. Predstavljamo vam neka od tih izdanja.

Star look
Autor:
Megazvezde u izdanjima "od milion dolara": Kada krene trka za najlepše obučenu - ne pita se za cenu?! (FOTO)
Foto: Profimedia

Filmske i muzičke zvezde, manekenke, poznate blogerke – javne ličnosti uopte, možemo videti u varijacijama od trenerke i papuča (ili pidžame, ukoliko je u pitanju neka paparaci fotka), preko iscepanih farmerki i bele majice do najglamuroznijih haljina i toaleta, kada su u pitanju događaji od značaja.

Dodele različitih nagrada, kakve su Oskar, Gremi, Emi i druge, zatim manifestacije popu Met Gala, različite modne revije poznatih dizajnera, kao i humanitarni balovi i dobrotvorene večeri – situacije su kada se "upregnu svi konji" da se dođe u najlepšem i najekskluzivnijem izdanju i po mogućstvu ostavi utisak najbolje obučene žene te večeri.

Trka oko "best dressed" dame traje od pamtiveka, a poslednje decenije je maksimalno dobila na intenzitetu, pa tako možemo da čujemo da se toaleta za dodelu Oskara neke zvezde radi mesecima unapred, po porudžbini, što uključuje i propratni aksesoar, nakit, cipele...

Poznati brendovi utrkuju se koja zvezda će poneti njihovu kreaciju na nekom od prestižnih događaja, a to posebno važi za dodelu Oskara, nakon koje se danima, pa i nedeljama u modnom svetu debatuje o tome kako je koja dama izgledala u čijoj kreaciji i konstatuje se neformalni modi pobednik i modni promašaj događaja.

A, niko ne želi da bude promašaj...

Toalete kojima govorimo veoma često staju i po nekoliko desetina hiljada dolara, a neke od najekskluzivnijih, koje na primer uključuju na hiljade Svarovski kristala ili ručno vezene zlatne niti, dostižu i šestocifrenu cifru.

Pored toalete na koje se polaže maksimalna pažnja, naravno, tu su i neizostavne šminka i frizura. One su podjednako važan deo autfita i podležu istojoj kritici kao i odabir garderobe.

Kroz godine zvezde smo imali priliku da vidimo u nekim zaista zanosnim toaletama, koje ostavljaju bez daha, ali bilo je i onih slučajeva gde se jasno videlo da je uložen enorman trud i novac, ali rezultat je u potpunosti izostao. I takvi stajlinzi nisu preterana retkost, valjda je to ona situacija kada se previše trudite...

U svakom slučaju, toalete koje smo imali prilike da vidimo na poznatim damama u poslednje vreme uglavnom izmamljuju uzdahe, a vama ostavljamo da prosudite čiji trud je bio najuspešniji i ko, po vama, zaista izgleda kao milion dolara u haljini koja skoro toliko i košta.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs