Savršen izgled

Neverovatno: Poznate ličnosti koje su starije nego što mislite (FOTO)

Iznenadićete se kada saznate koliko svaka od ovih poznatih ličnosti ima godina. Pomislićete da je lako njima kad toliko novca ulažu u svoj izgled, ali setite se i njihovih kolega kojima je upravo to odmoglo
Star look
23:02h
Neverovatno: Poznate ličnosti koje su starije nego što mislite (FOTO)
Foto: Reuters

Činjenica o starenju je da što više brinete o sebi fizički i mentalno, duže ćete izgledati i osećati se odlično (bez obzira na to koliko imate godina). Voditi zdrav, aktivan život učiniće mnogo kada je u pitanju izgled. Doduše, neće škoditi ni ako ste rođeni sa savršenom kožom zahvaljujući genetici. Uzimajući sve ovo u obzir, ove poznate ličnosti svakako rade nešto kako treba, s obzirom na to kako se suprotstavljaju godinama.

Pokušajte da gledate ove slike bez da i jednom pomislite: "Stvarno?"

Dženifer Aniston

Samo što je napunila 45 godina! Džen ne samo da izgleda dobro za svoje godine, ona izgleda dobro - tačka.

Džulijen Mur

Trebalo bi proveriti u njenoj krštenici, ali teško je poverovati da ova zanosna crvenokosa glumica ima 53 godine. Možda je njen izgled održavaju mlađe zgodne kolege sa kojima često snima ljubavne scene.

Gven Stefani

Od rok zvezde, do super mame - Gven uopšte ne pokazuje znakove usporavanja. I sa svoje 44 godine ova plava bomba izgleda bolje nego ikada.

Džim Parsons

Ovo je šokantno - vaš omiljeni lik iz serije "Štreberi" (The Big Bang Theory) ima 40 godina. I čak i u ozbiljnijim odevnim kombinacijama, kada ne nosio bične majice, on i dalje izgleda kao da ima 20 i nešto godina.

Sandra Bulok

Neke stvari u životu nisu fer, kao što je kako to da Sandra ima 49 godina i da izgleda ne stari. A usput se i druži sa Džordžom Klunijem na poslu.

Rob Lou

Glumac još uvek ima dečački šarm koji je imao na početku svoje karijere pre nepunih 30 godina! Svakako je iznenađujuće da Rob ima 49 godina.

Dilan MekDermot

Seksi glumac ima 52 godine! Ali bez obzira na brojke, dokazao je da one nisu prepreka da se uvek izgleda baš dobro.

Lusi Liu

Sa 45 godina, Lusi ne deluje ni dan starije nego kada je snimala film Kill Bill pre 11 godina.

Farel Vilijams

Pevač na vrhu svetskih top lista, uprkos godinama (kojih ima 40) i dalje izgleda kao momak i jedan je od najzgodnijih muzičara, a izgled mu kvari jedino nesrećni izbor šešira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs