VEĆ VIĐENO

Adrijana Lima razočarala izborom haljine: Svi se pitaju kako je od žene sa instančanim ukusom posala najlošije obučena! (FOTO)

Kritičari su njenu haljnu opisali kao modni promašaj godine

Star look
12:35h Autor:
Adrijana Lima razočarala izborom haljine: Svi se pitaju kako je od žene sa instančanim ukusom posala najlošije obučena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ona ima mogućnost da bira sa kojim dizajnerom želi da sarađuje, na raspolaganju joj je veliki broj kreacija, a ona ne prestaje da pravi modne prekršaje.

Kao neko ko je decenijama u modnoj industriji, očekujemo da nas svakim novim pojavljivanjem oduševi i postavi nove standarde kada je moda u pitanju, međutim to se ne dešava.

Raskoš, sjaj i glamur: Zavirite na rođendansku žurku najmlađe milionerke! (FOTO)

foto: Profimedia

Adrijana Lima se na ceremoniji dodele nagrada pojavila u haljini koju smo već mnogo puta mogli da vidimo na svim holivudskim damama. Kritičari su razočarani njenim izborom. Od modela kakav je ona, očekuje se mnogo više, opšti je zaključak.

Mnogi su prokomentarisali da je bi haljina bila odličan izbor pre nekoliko godina.

Puče i drugi brak: Zvezda serije Beverli Hils se razvodi posle 9 godina bračnog života!

foto: Profimedia

Da ima savršeno izvajano telo i da joj haljina stoji kao salivena, niko ne osporava. Zamerka se odnosi na model haljine koji je odavno otišao u istoriju. Šminka i frizura su kao i uvek, perfektne.

(stil.kurir.rs)

Potvrdila glasine: Nakon 5 godina pevačica odlučila da stavi tačku na brak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs