Prava dama

Monika Beluči (55) sa kratkom kosom, u haljini boje vina: Njen stil odevanja i ponašanja je definicija otmenosti! (FOTO)

Gde god da se pojavi, ona je suptilna, odmerena i elegantna

Star look
10:50h Autor:
Monika Beluči (55) sa kratkom kosom, u haljini boje vina: Njen stil odevanja i ponašanja je definicija otmenosti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Italijanska filmska diva Monika Beluči (55) sinoć je prisustvovala ceremoniji zatvaranja i dodela nagrada na filmskom festivalu Lumiere u francuskom gradu Lionu.

Na crveni tepih došla je, po običaju, veoma elegantna - u haljini do poda u boji vina sa potpisom modne kuće Dior, koji krase suptilni izrez na grudima i lepršavi rukavi koji ležerno padaju.

Moda za žene posle 40: Kako da izgledate prefinjeno, moderno i otmeno, ali potpuno pristojno! (FOTO)

Osim prelepe toalete, Monika je svu pažnju skretala na sebe i novom frizurom koju je prvi put predstavila pre nekoliko dana, ali se njeni fanovi još uvek nisu navikli.

Drastično kraća kosa u odnosu na njen dosadašnji imidž podmladila je glumicu, kažu, bar 10 godina, a čitav stajling suptilno je naglasila efektnim, svetlucavim alkama, koje su njenom izgledu dale dodatni dašak luksuza.

Leticija od Španije potpuno skrenula s puta: U tesnom korsetu se hvalila golim, mišićavim leđima! (FOTO)

Iako je na njoj sve uvek izuzetno skupo, na Moniki nikada nećete videti ništa što "vrišti" svojom cenom.

Gde god da se pojavi, ona je suptilna, odmerena i elegantna, uvek obučena u skladu sa svojim godinama, i upravo zato je njen stil odevanja, ali i ponašanja, prava definicija otmenosti i upravo zato je Monika jedna od retkih poznatih žena koju slobodno možemo nazvati istinskom damom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs