Stručnjaci otkrivaju

Iz ugla astrologije: Ljubav Severine i Igora nema budućnost!

Severina i Igor imaće burnu vezu. Mogla bi da traje dve do tri godine, a čak im se smeši i prinova - kažu horoskopski znalci
Celebrities
20:44h
Iz ugla astrologije: Ljubav Severine i Igora nema budućnost!
Foto: Facebook / Severina Vučković

Ljubav Severine Vučković i Igora, sina Dragana Kojića Kebe, koja je ovih dana u centru pažnje javnosti, privukla je i astrologe. Seve je u horoskopu Bik, Igor Kojić je Lav. Astrolozi poručuju - prekid je siguran. Veza će trajati oko dve godine, a smeši im se i beba.

Prva predviđanja kažu - Severina i Igor imaće burnu vezu. Mogla bi da traje dve do tri godine, a čak im se smeši i prinova. I mada neki mediji prenose da je navodno Severina za rođendan od Igora dobila verenički prsten, ona "živeli su srećno do kraja života" u njihovu slučaju, čini se, neće vredeti.

"Emocionalno je ona dominantna. On sad njoj imponuje muškom posesivnošću, ali vremenom će te posesivnosti Severini biti previše. Ona se oseća zaljubljeno, zahvaljujući Jupiteru i Mesecu imaju zajedništvo, moguće je da će se dogoditi dete, ali da će dugoročno biti zajedno to ne bih rekla", kaže astrolog.

Mesečni horoskop za maj - Blizance čeka veliki novac!

Foto: Kurir / Marina Lopičić
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Iako bi mogli i da se venčaju, njihov brak nema budućnosti. Horoskop im nažalost nije naklonjen. Igor je rođen 30.jula, a Seve 21. aprila. On je tipičan horoskopski Lav koji voli lepe stvari, ali i lepe žene, a ona je pravi ženski Bik, tvrdoglava, ali zaljubljiva. Dok se budu voleli, biće to turbulentna veza. Ona izborom partnera voli da provocira javnost, ali i ne voli dosadne i obične mušlkarce.

"Koliko vidim iz položaja Meseca s mamom nije bio blizak, a to sad ima sa Severinom. Ona je njemu učiteljica dok ona kao 'drama queen' voli neobične muškarce. Ona njega uči kako da pokaže emocije, a on nju kako da smiri tu preteranu stranu", kaže astrolog.

Iako im se prema horoskopu ne piše dobro, možda Severina ipak ostvari želju da dobije devojčicu, jer joj je još jedna beba zapisana u zvezdama!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs