Otvorila dušu

Goga Sekulić otkrila kako je upoznala pokojnog muža: Ljubav je počela svađom!

Ti se prvo raspitaj ko sam ja, pa tek onda možemo da razgovaramo. Jasno? - odbrusila je pevačica Igoru kada ga je prvi put videla
Celebrities
00:30h Autor:
Goga Sekulić otkrila kako je upoznala pokojnog muža: Ljubav je počela svađom!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Folk pevačica Goga Sekulić pre dve godine doživela je veliku ličnu tragediju. Nakon samo dva meseca od venčanja sa Igorom Ramovićem, on je preminuo od karcinoma.

Do danas, ona se vratila u normalu, ali priznaje da će uvek nekim delom srca biti tužna zbog njegovog preranog odlaska. U jednoj emisiji otkrila je kako su se upoznali. Bilo je krajnje simpatično.

"Naš venčani kum je doveo Igora u jedan lokal da ga upozna sa nekim devojkama. Ja sam prošla pored njih, sportski obučena i on je kao bio u fazonu ko je ova. Onda mu je kum objasnio da je sam poznata pevačica, a Igor je rekao kako sluša samo stranu muziku. Bio je onako malo drčan.

Ja sam mu onda rekla slušaj, bre, ti, Londonac. Kako to pričaš? Ti se prvo raspitaj ko sam ja, pa tek onda možemo da razgovaramo. Jasno?", ispričala je Goga u emisiji Iz profila i dodala da su se nakon toga bolje upoznali i otpočeli ljubavnu vezu.

Goga Sekulić o porodici pokojnog muža: Kad je Igor umro, i oni su umrli za mene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs