Objavljujemo!

Danas će se Tara i proslavljeni fudbaler zakleti na večnu ljubav: Ženi se Mateja Kežman po drugi put!

Kežman je u Tari pronašao ženu koja mu odgovara u svemu

Events
16:56h Autor:
Danas će se Tara i proslavljeni fudbaler zakleti na večnu ljubav: Ženi se Mateja Kežman po drugi put!
Mateja Kežman, Foto: Kurir / Dado Đilas

Njih dvoje će danas izgovoriti sudbonosno "da" na Adi Bojani.

Mateja Kežman je bio u braku sa Emilijom, dok je Tara bila u braku sa sinom advokata Ace Perišića, prenosi Glossy.

Tara Šumonja se udala sa samo 19 godina za svog vršnjaka Milutina Mutija Perišića. Tara i Mutin poznaju se od detinjstva, imaju isti krug prijatelja, dugo su bili nerazdvojni i iz drugarstva je nastala ljubav, a onda su se odlučili na ozbiljniji korak.

"To između Tare i Mutina jeste bila ljubav, ali klinačka. Koliko su bili nezreli pokazuje i to što su ostali svako kod svojih roditelja i nakon sklapanja braka. Viđali su se kao i pre dok su bili u vezi, izlazili sa društvom, zezali se. Inače, za venčanje su napravili žurku, svi smo se dobro napili. Tara je nosila crvenu haljinu, venčali su se 1. januara 2011. godine", kazao je sagovornik blizak sadašnjoj devojci Mateje Kežmana i kaže da je siguran da je Kežman znao za Tarin brak, jer je ona vrlo otvorena, a i ta činjenica je poznata u celom gradu.

Aleksandra Prijović oprema stan od 150 kvadrata: Poklon od Brene i Bobe, nameštaj stiže iz inostranstva!

foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Milutina i Taru znaju svi u Beogradu, i mlađi i stariji. Oboje vole ekstremne sportove i mogli su time da se bave pošto potiču iz bogatih porodica. Milutin je sada instruktor kajta na Adi Bojani i u Vijetnamu, a zvali su ga i u rijaliti "Veliki brat" i nudili mu nedeljni honorar od 500 evra, ali on ih je odbio", priča izvor Starsa. On je dodao kako je Tarin bivši muž letos pokušao da se pomiri s njom, i to upravo kada je Šumonja bila s Kežmanom i sa njegovom decom na Adi Bojani.

"Kada ju je video, ponovo su mu se vratila osećanja, ali Tara nije bila zainteresovana. Rekao mi je da je razume, jer ona sada pored Mateje ima sigurnost i sve što je oduvek želela", završava izvor Starsa.

Ženi se Mateja Kežman: Romantična prosidba na Kopaoniku

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs