poludele od sreće!

Dženifer Lopez i Šarliz Teron napravile totalnu pometnju: Snimale se posle nominacija pa zbunile fanove! (VIDEO)

SAG nominacije

Events
11:11h
Dženifer Lopez i Šarliz Teron napravile totalnu pometnju: Snimale se posle nominacija pa zbunile fanove! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Šarliz Teron i Dženifer Lopez nominovane su za prestižnu nagradu američkog udruženja filmskih glumaca SAG (Screen Actors Guild) za životno delo.

Njihove reakcije nasmejale su, ali i rasplakale fanove širom sveta koji su pogledali njihove video snimke napravljane odmah pošto su saznale za nominaciju.

Šarliz je vrištala u kućnoj haljini u svojoj spavaćoj sobi, a najveću podršku joj je pružio najverniji čovekov prijatelj, odnosno pas. Ona je bila oduševljena nominacijom, a sreću nije umela niti želela da sakrije.

"Jako sam uzbuđena zbog nominacije za film "Bombšel". Hvala svim predivnim ljudima, zahvalna sam Vam što sam deoovog putovanja", napisala je uzbuđena glumica na svom Instagram profilu.

Lopezova je bila malo smirenija, ali i emotivnija. Ona se obratila fanovima pa uz emotivan govor kroz suze izgovorila svoja najdublja osećanja potaknuta nominacijom američkog udruženja filmskih glumaca.

Ona je nominovana ulogom Ramone u filmu "Prevaranta sa Vol Strita", a ona se zahvalila glumcima i kolegama koji su prepoznali njen trud.

"Suzdržavajući suze. Drago mi je da su kolege prepoznale moj rad. Hvala za nominaciju", napisala je Dženifer na svom Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs