Stilska lekcija

To može samo Šarliz Teron: Ovako se zajedno nose glamurozna haljina i kožna jakna! (FOTO)

Glamurozna bajkerka

Moda
Autor:
To može samo Šarliz Teron: Ovako se zajedno nose glamurozna haljina i kožna jakna! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Šarliz Teron je modni uzor mnogima jer se oblači otmeno, ali ne može da odoli a da kombinacijama ne da svoj lični, rok ili pank pečat. Koliko god vam to nespojivo zvučalo, ona to radi savršeno!

Još jedan dokaz je i gala događaj u muzeju Gugenhajm u Njujorku, na kojem je 44-godišnja glumica zbog odeće privukla svu pažnju na sebe.

Naime, ona je za ovu priliku ponela glamuroznu, dugu crnu haljinu sa potpisom prestižne francuske modne kuće Dior. I tu ništa ne bi bilo neobično, da je nije uklopila sa kratkom kožnom jaknom!

Ljubičasta je definitivno njena boja: Kejt Midlton u nikad boljem izdanju! (FOTO)

foto: Profimedia

I dok je toaleta sa bogatim tilom i čipkom odisala otmenošću i elegancijom, sve ostalo bilo je baš u glumičinom "fazonu" - osim kožne jakne, ponela je malu kožnu torbicu sa srebrnim lancem, upečatljivo prstenje i crni lak na noktima.

Talenat i lepotu je nasledila od majke: Ćerka Ume Turman pokorila crveni tepih! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovom odevnom kombinacijom Šarliz je još jednom pokazala da se glamur, rok i pank i te kako mogu spojiti. I ne samo spojiti, već i izgledati savršeno u tom spoju.

Osim toga, njena odevna kombinacija pokazuje da svaka žena, koji god stil da preferira, u svakoj prilici može da ostane verna sebi i dosledna svom stilu odevanja!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs