Vesela družina

Zajednička fotografija: Mala Nort na leđima tate Kanjea! (FOTO)

Kim Kardšijan je na Instagramu objavila fotografiju svog verenika i njihove ćerke. Mala Nort na fotografiji nosi sivi kombinezon i veselo gleda u kameru pozirajući
Celebrities
23:18h Autor:
Zajednička fotografija: Mala Nort na leđima tate Kanjea! (FOTO)
Foto: Instagram / Kim Kardashian

Kim Kardšijan je nedavno na svom Instagram profilu objavila najnovije fotografije svoje sedmomesečne ćerke Nort Vest. Gostujući u emisiji kod Elen Dedženeris, starleta je rekla da se devojčica menja iz dana u dan i da je zato stalno fotografiše. Među novim fotografijama nalazi se i jedna zajednička na kojoj su Kanje i malena Nort. Za Kanjea kaže da možda nije tata koji menja pelene, ali da obožava svoju ćerku.

"Igrali smo Monopol i Nort je jednostavno htela da vidi šta se događa i tako se popela Kanjeu na leđa. Bili su preslatki", rekla je Kim. Dodala je da je Nort jako smirena i vesela devojčica. Spava celu noć i retko plače.

Kanje (36) i Kim (33) planiraju da se venčaju ovo leto i to ne nekoj egzotičnoj destinaciji, dodala je starleta gostujući kod Elen (Ellen DeGeneres). U emisiji je, takođe, pričala o trudnoći koja joj je bila, kako kaže, jako problematična jer se mnogo ugojila i imala dosta problema.

"Sve žene koje kažu da je porođaj božanstveno iskustvo, lažu! Ne verujte im, to su izmišljotine! Ja nikad više ne bih rađala! Volela bih još dece, ali pomisao da moram ponovno da prođem porođajne muke me užasava", rekla je Kim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs