zameraju im zbog obrade slika

Kraljevska porodica na udaru kritika: Njihove božićne čestitke su svi osudili, evo zašto! (FOTO)

Božićne čestitke kraljevske porodice su ove godine podigle dosta prašine

Celebrities
20:12h Autor:
Kraljevska porodica na udaru kritika: Njihove božićne čestitke su svi osudili, evo zašto! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanska Kraljevska porodica poslala je građanima najlepše želje za Božić, ali njihove čestitike su podvrgnute oštroj analizi budnog oka javnosti.

Poklonici kraljevske porodice zamerili su čestitkama nekoliko stvari:

Fotošopirana Kamila

Princ Čarls i njegova supruga Kamila Parkernedavno su objavili svoju božićnu čestitku u vidu fotografije na kojoj srećni par sedi na drvenoj klupi, a Kamila je u istom aufitu koji je nosila za sedamdeseti rođendan svog supruga, pa se pretpostavlja da je čestitka fotografisana baš tada.

Vojvotkinja od Kornvola nosi belu haljinu dizajnerke Fione Klare, a par se nežno drži za ruke. Kako dobar deo britanske javnosti i nije preterano naklonjen Kamili, mnogi su im odmah zamerili preveliku količinu fotošopa.

Glasine su otišle toliko daleko da se oglasio i Teri Oboia, stručnjak za obradu fotografija, koji je izjavio da je slika obrađena ''suptilno'' te da su u fotošopu posvetljeni Kamilini podočnjaci, te da su poravnani nabori na odeći. Osim toga, boje su malo pojačane, ali sve ostalo nije obrađeno.

800 zvanica sutra će svedočiti spektakularnom venčanju: Zašto Kamila Parker odbija da dođe na svadbu Čarlsove bratanice!

Mali princ u pogrešnim pantalonama

Princ Vilijam i Kejt Midlton objavili su čestitku, na kojoj se pojavljuju sa svojih troje dece, a maleni princ Louis prvi put se nalazi na čestitki.

Poznavaoci pravila na dvoru i njima su našli zamerke. Naime, najstarije dete , princ Džordž, pojavljuje se na slici u dugim pantalonama, a kraljevska pravila nalažu da prinčevi u svakoj prilici moraju nositi kraće pantalone.

Devojački stan Kejt Midlton: Ovde je živela pre nego što se preselila u kraljevsku palatu! (FOTO)

Meganina sestra opet u akciji

Princ Hari i Megan Markl objavili su čestitku u obliku nove slike s njihovog venčanja. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa slikani su s leđa tokom večernje zabave u kući Frogmore. Mladi par posmatra vatromete. Sve bi bilo u redu da se u igru opet nije upetljala Meganina sestra Samanta.

Odao je rukopis: Ekspert otkrio pravu ličnost Megan Markl! (FOTO)

''Zanimljivo da vojvotkinja i vojvoda od Saseksa imaju okrenuta leđa na slici. Jesu li ih okrenuli celom svetu ili samo porodici Ragland i Markle? Tužno!

"Pravi božićni duh!", poručila je Meghanina sestra na Twitteru. Čini se da je nju duh Božića stvarno zaobišao.

Apsolutni pobednici među kraljevskim porodicama: Njihova božićna čestitka je nadmašila sve! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs