Najbolje obučene slavne tate

Oni su poznati, uspešni, zgodni i dobro obučeni. Uz sve to, ostvarili su se i kao i očevi. Stoga, ne čudi što su na našoj listi najstilizovanijih slavnih tata.
Celebrities
23:22h
Najbolje obučene slavne tate

Orlando Blum (Orlando Bloom)Čovek koji u poznavanju stila u korak prati svoju lepšu polovinu, Mirandu Ker (Miranda Kerr). Pripada grupi onih muškaraca, koji deluju da se ne trude previše, a opet tako neodoljivo izgledaju. Još kada ga vidimo kako za ruku šeta svog dvogodišnjeg sina, moramo da se složimo da predstavlja otelotvorenje sna skoro svake žene.

Džud Lou (Jude Law)

O njegovom stilskom izražaju već je rečeno toliko toga. On jednostavno ume. To dokazuje i činjenica da bez obzira da li se pojavljuje na crvenom tepihu, ili je u neobaveznoj šetnji sa svojom decom, on podjedanko dobro izgleda.

Dejvid Bekam (David Beckham)Ovde već imamo ozbiljan primer stilskog umeća na porodičnom nivou. Njegova supruga Viktorija Bekam (Victoria Beckham), svoje ime izgradila je upravo na svom stilu, a Dejvidov imidž podjednako je poznat koliko i njegov slobodan udarac. Njihovo četvroro dece, takođe već prati epitet mladih trendsetera. Očiglednoje da su geni Bekamovih, kada je poznavanje moda u pitanju, vrlo jaki.

Ian Mekgregor ( Ewan McGregor)Još jedan Britanac, koji svoju pojavu dopunjuje sjajnim stilom, je i Ian Mekgregoe, zvezda filmova Trainspotting i Moulen Rouge. To da je pasionirani ljubitelj motora, jasno je i po njegovom stilu, koji obiluje bajkerskim jaknama, čizmama i kožnim momentima. Upravo takvog često ga viđamo u šetnjama sa jedno od svoje četvoro dece koje ima sa Evom Mavrakis, fransukom producentkinjom.

Leni Kravic (Lenny Kravitz)On je neko čiju stilsku pojavu pratimo već decenijama unazad, i nikada nas nije razočarao. Ekcentričan, prepoznatljiv, i drugačiji kako u javnom tako i u privatnokm životu. Upravo takav je i u svakdonevnim šetnjama sa svojom ćerkom Zoe Kravic (Zoe Kravtiz), koja je poput svog oca, već jedna od holivudskih trendsetera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs