Slavlje i za pozorišne i za modne uživaoce.

Dodela nagrada Toni za 2013. godinu

Dodela 67. godišnjih nagrada Toni je održana sinoć u Njujorku, a ko je prisustvao i koje zvezde su obeležile veče, saznajte u nastavku teksta.
Celebrities 10.06.2013. - 12:02h
1 / 9

Najveća noć u svetu pozorišne umetnosti je dodela Tony nagrada, odražana 9. juna u Njujorku, u Radio City Music Hall-u. Zvezde Brodjeva, poput Nil Petrik Harisa (Neil Patrick Harris), Skarlet Johanson (Scarlett Johansson), Tom Stjuridža (Tom Sturridge), Ketlin Tarner (Kathleen Turner) i mnogi drugi, najpre su prošetali crvenim tepihom, a zatim su uživali u trosatnom šou programu. Najveću pobedu je odneo mjuzikl Kinky Boots, koji je osvojio 6 od 13 nagrada, za koliko je bio nominovan. Muziku je za ovaj komad radila legendarna Sindi Loper (Cyndi Lauper), koja je sinoć primila svog prvog Tonija.

 

Izgleda da se najviše zabavio Nil Petrik Heris, koji je bio u ulozi domaćina po 4. put, a 3. put zaredom. Društvo su mu pravili Majk Tajson (Mike Tyson), Džejn Krakovski (Jane Krakowski) i drugi. Među lepoticama koje su zablistale na crvenom tepihu, najviše pažnju je privkla Ana Kendrik (Anna Kenrick) u haljini Donna Karan Atelier. Sijena Miler (Sienna Miller) se odlučila za sebi svojstvenu kreaciju kuće Burberry, dok su se Debra Mesing i Skarlet Johanson odlučile za čistu klasiku u crnom. Bilo je to veče zabave, muzike, smeha i suza radosnica, a sve zbog dasaka koje život znače.

 

foto: zimbio.com

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...