Ne ide u inostranstvo

Biljana i Janko Tipsarević očekuju ćerkicu

Porodiću se u Srbiji. Najbitnije mi je da sam okružena porodicom, prijateljima, da sam tamo gde mi je dom i gde se najbezbrižnije osećam, poručila je dizajnerka
Celebrities
16:14h
Biljana i Janko Tipsarević očekuju ćerkicu
Foto: Kurir / Miloš Nadeždin

Mesec i po dana pred porođaj modna dizajnerka Biljana Tipsarević otkriva da ona i njen suprug Janko očekuju devojčicu, čemu se on aposebno raduje jer je, kako kaže, odrasla sa sestrama.

"Divno se osećam i presrećna sam što nosim devojčicu. Janko je posle priznao da mu je posebno drago što ću roditi devojčicu, ali verujem kako bismo isti osećaj imali i da su rekli da će biti dečak. Sigurna sam da tu nema razlike u intezitetu radosti i ljubavi koju roditelji osete kada saznaju pol, a da ne govorim o trenutku kada beba dođe na svet", kazala je Biljana.

Za svog muža je sigurna da će biti sjajan otac jer je, kaže, odličan pedagog."Jedna od njegovih glavnih vrlina jeste to što je veoma brižan i pažljiv prema svima, a mogu da zamislim kakav će tek biti prema svom detetu.", kazala je ona.

Za razliku od mnogih javnih ličnosti, Biljana ne vidi razlog da zbog porođaja odlazi u inostranstvo.

"Porodiću se u Srbiji. Najbitnije mi je da sam okružena porodicom, prijateljima, da sam tamo gde mi je dom i gde se najbezbrižnije osećam. Ne smatram da su za porođaj potrebni neki posebni uslovi da bih išla u inostranstvo" rekla je Biljana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs