Prijateljstvo zauvek

Pomirila ih bolest: Ša pozvao Ilu i poručio mu da je uz njega!

Ilu sam iskreno voleo kao brata, a volim ga i sada. Ubeđen sam da će Ila pobediti i da će se uspešno izboriti sa bolešću, tvrd je on orah, poručio je Ša
Celebrities
12:50h
Pomirila ih bolest: Ša pozvao Ilu i poručio mu da je uz njega!
Foto: Kurir Arhiva

Priča repera Vladimira Ilića Ile (36), sina Milovana Ilića Minimaksa, koji za 20 dana ide na operaciju tumora pljuvačne žlezde, potresla je njegovog nekadašnjeg prijatelja Nenada Aleksića Ša, s kojim nije bio u dobrim odnosima. Međutim, da prijateljstvo nije potpuno nestalo, dokazao nam je bivši farmer, koji je uz suze u oku prokomentarisao da je potresen zbog Ile i da mu je veoma krivo zbog svega što ga je zadesilo.

"Kada sam čuo za Ilin zdrastveni problem, nisam mogao da poverujem u to što čujem. Neverovatno je kako čoveku u datom momentu prorade emocije, sav drhtim i plače mi se", iskreno je rekao Ša.

"Kao i svi klinci željni slave i popularnosti, tako smo i nas dvojica napravili grupu misleći da je ceo svet naš. Nakon nekoliko godina razišli smo se i ja o tom periodu ne želim da pričam. Sada je jedino važno da Ili bude bolje i da operacija lepo prođe. Ja sam Ilu iskreno voleo kao brata, a volim ga i sada, šta je bilo, bilo je, idemo dalje. Ja sam tu i pomoći ću mu u svemu jer ipak smo mi imali svoju neku priču koju smo samo mi razumeli. Strašno je sve ovo kroz šta prolazi, a ova bolest samo je posledica stresa. Inače, ubeđen sam da će Ila pobediti i da će se uspešno izboriti sa bolešću, tvrd je on orah! Uostalom, ne bih mogao da ga zamislim kao gubitnika, bilo da je u pitanju bolest ili neki drugi problem. Ističem, ja sam tu za njega, šta god da mu zatreba", ispričao je Nenad Aleksić, koji nije mogao da sakrije tugu u glasu.

Nekoliko minuta kasnije, Ša je rekao da su se nekadašnji drugari pomirili putem telefona.

"Sada smo se čuli! Pričali smo kao da smo se čuli pre pet minuta i kao da nikada nismo ni prestajali da razgovaramo. Nikakva barijera nije postojala u komunikaciji, reči su prosto navirale obojici. Presrećan sam što smo se čuli i baš smo se dogovorili da se vidimo" završio je razgovor bivši farmer.

Podsećanja radi, Vladimira Ilića Ilu čeka operacija tumora pljuvačne žlezde i veoma se bobro bori sa lošim životnim okolnostima.

"Šta da radiš, danas te ima, sutra te nema. Ja sam u teretani svaki dan i pravim se da se ništa ne dešava. Kažem vam, opušten sam totalno, zaista ne želim mnogo da se mučim razmišljajući o tome, verujem da će biti sve u redu", rekao je reper.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs