U potrazi za onom pravom

Džordž Kluni: Još uvek nisam upoznao ljubav svog života

Holivudski srcelomac otkriva da je neispunjen u ljubavi i da je jako vezan za porodicu i prijatelje
Vip priča
17:46h Autor:
Džordž Kluni: Još uvek nisam upoznao ljubav svog života
Foto: Reuters

Svetska zvezda Džordž Kluni otkrio je da i dalje traži ljubav svog života. Slavni filmski glumac, koji je izlazio sa mnogim lepoticama, uključujući i Stejsi Kibler sa kojom je okončao romansu ove godine, na pitanje ko je ljubav njegovog života, odgovorio je:

- Još uvek je nisam našao.

Pedesetdvogodišnji Kluni, koji je bio oženjen glumicom Talijom Balsam od 1989. do 1993. godine, imenovao je holivudske glumice Grejs Keli i Odri Hepbern idealnim ženama.

- Kada sam bio dete, bio sam zaljubljen u Odri Hepbern. Gledao sam film "Praznik u Rimu" kada sam imao 11 godina i mislio sam daje ona najelegantnija osoba koju sam ikada video. I ludo sam se zaljubio u nju. Oduvek sam voleo i Grejs Keli. Kada je izašla iz vode u filmu "Drž'te lopova", pomislio sam da je ona najlepša žena koju sam ikada video - objasnio je glumac.

Džordž je rekao i da mu je najvažnije da je okružen svojim prijateljima i članovima porodice.

- Moj dom je tamo gde su mi prijatelji i porodica. Svaki grad i svaki prostor može da bude dom ako prijatelji i porodica mogu da dođu da me posete. Uhvati me depresivna nostalgija ako ne mogu da pronađem način da budem sa ljudima koji mi donose radost gde god da odem - zaključio je Kluni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs