Pročitajte

Novogodišnja poruka Jelene Đoković: Sve žene i majke će se pronaći! (FOTO)

Tako je lako ponekad se izgubiti

Celebrities
Autor:
Novogodišnja poruka Jelene Đoković: Sve žene i majke će se pronaći! (FOTO)
Foto: Fonet

Supruga najboljeg srpskog tenisera Jelena Đoković podsetila se na Instagramu šta je za nju i njenu porodicu značila godina koju smo ostavili za nama, otkrila šta želi od nove, 2018. godine. "Hej 2018, imam vest za tebe! Spremna sam, uzbuđena i otvorena za sve izazove koje si spremila za mene kako bi mi pomogla da rastem i postanem najbolja verzija sebe. Znam da ću ponekad pasti, možda osećati sumnju dan ili dva, ali ustaću svaki put! Mnogo čitam i toliko puno učim, da imam osećaj da znam sve odgovore, ali istina je da još uvek moram da živim i vežbam znanje koje sam stekla.

Toliko puta donesem lošu odluku i pitam se zašto sam to uradila kada znam da mogu bolje. Srećom, uvek se pruži nova prilika da pokušaš i ne uspeš ili pokušaš i uspeš. Blagoslovljena sam, jer imam svoju porodicu i prijatelje koji mi pomažu da ostanem na pravom putu. Tako je lako ponekad se izgubiti...

U 2017. godini opet sam postala majka. Imala sam tešku trudnoću, ali i porodicu punu ljubavi i podrške koja mi je pomogla da sve prebrodim. Mnogi su upirali prstom u mene, vikali i osuđivali me zbog teške godine mog muža. To nije bilo zabavno. Izašla sam iz svih tih izazova normalna i puna ljubavi. Da mogu, ništa ne bih promenila.

Jelena Đoković, nevidljiva trudnica: Šetala centrom Beograda, niko je nije prepoznao! (FOTO)

Sve bih opet proživela jer je svaki trenutak bio dragocen. Kao što kaže Rajan Holidej - prepreka je put.

Nekoliko podsetnika za mene:

1. Možeš da imaš kontrolu samo nad svojim mislima, izborima, željama, akcijama, emocijama i percepcijama. Ništa drugo. Ne gubi svoju energiju pokušavajući da promeniš stvari koje nisu pod tvojom kontrolom.

2. Dopusti sebi da budeš ranjivost. Smeš da budeš nesavršena. Ne moraš sve da znaš.

3. Sve se događa tačno onako kako treba. Na pravi način, u pravo vreme, s pravim razlogom.

4. Uvek imaš mogućnost izbora.

5. Nađi vremena za sebe, mama! Zaslužila si to!

Prvo ljubav meni samoj. A zatim i ljubav svima vama. Srećna Nova godina, prijatelji moji!", napisala je Jelena uz simpatičan video na Instagramu.

Nova godina, novi početak: Životne greške zbog kojih ne treba da žalimo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs