Neverovatno

Jelena Đoković, nevidljiva trudnica: Šetala centrom Beograda, niko je nije prepoznao! (FOTO)

U jednostavnoj haljini, Noletova supruga prošla je potpuno neopaženo
Celebrities
06:24h Autor:
Jelena Đoković, nevidljiva trudnica: Šetala centrom Beograda, niko je nije prepoznao! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prethodnih dana, bračni par Novak i Jelena Đoković boravili su u Beogradu, povodom proslave njegovog 30. i njenog 31. rođendana.

Iako je već u poodmakloj trudnoći, supruga slavnog tenisera veoma je aktivna, pa je boravak u srpskoj prestonici maksimalno iskoristila.

Jedan dan je izdvojila za šetnju centrom Beograda sa drugaricom, a ono što je najčudnije od svega jeste to što je niko u prolazu nije prepoznao!

U jednostavnoj sivoj haljini, neopaženo se kretala gradom, sve dok se oduševljena vlasnica jednog lokala nije pohvalila fotografijom sa gospođom Đoković.

Upoznajte majku Jelene Đoković: Prelepa dama, uvek uz ćerku i zeta! (FOTO)

A post shared by OKLAGIART (@oklagiart) on Jun 14, 2017 at 10:02am PDT

U društvu svojih najmilijih, Jelena je juče proslavila 31. rođendan, a jednom fotografijom se preko društvene mreže Instagram svima zahvalila na lepim željama.

"31. godina! Mnogo prelepih uspomena koje ću negovati. Veoma sam zahvalna za sve blagoslove i izazove koje sam doživela tokom ovog putovanja. Veoma sam uzbuđena da vidim šta će mi budućnost doneti. Hvala svima što ste pronašli način da mi pošaljete poruke ljubavi na ovaj specijalan dan. Počastvovana sam zbog vaše ljubaznosti i truda. Provela sam prelep dan sa porodicom i ne mogu biti srećnija. Šaljem vam svu svoju ljubav. Hvala vam svima od srca na dirljivim porukama i čestitkama za moj rodjendan. Prezahvalna sam i dirnuta", napisala je uz fotografiju.

(Stil.kurir.rs)

Ceo svet se obrušio na Novaka Đokovića: Potez trudne Jelene oduševio je sve! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs