Novi detalji o voljenoj "engleskoj ruži"

Princeza Dajana htela da otkaže venčanje: Ovako je saznala za najveću izdaju u životu! (VIDEO)

Novinar Endrju Morton pružio je uvid svetskoj javnosti u tonske zapise neprežaljene princeze na kojima se čuje njena potpuno otvorena ispovest
Vip priča
21:10h Autor:
Princeza Dajana htela da otkaže venčanje: Ovako je saznala za najveću izdaju u životu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Javna je tajna da su princeza Dajana i princ Čarls imali ozbiljne probleme u braku. Nakon decenija od raskošnog kraljevskog venčanja, isplivale su nove informacije koje otkrivaju kako se zaista princeza Dajana osećala nekoliko dana pre venčanja.

Mračna strana princa Čarlsa: Svet zgrožen novim podacima o njegovom životu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Novinar Endrju Morton pružio je uvid svetskoj javnosti u tonske zapise neprežaljene princeze na kojima se čuje njena potpuno otvorena ispovest. Morton je otkrio da je kraljevskom paru "presudila" najpoznatija ljubavnica u novijem periodu britanske monarhije, jer je Kamila Parker "dirigovala" Čarlsu šta će da radi.

Ključni trenutak u životu princa Čarlsa: Od samog početka nije krio koliko ga privlači! (FOTO)

<\/div>

Tako je jednom prilikom princ Čarls razgovarao iz kupatila sa Kamilom, kada ga je Dajana čula da izgovara: "Šta god da se desi, uvek ću te voleti." Ovo je momentalno izazvalo žučnu raspravu između Dajane i Čarlsa. Morton je otkrio i da su ljubavnici imali nadimke jedno za drugo - Fred i Gledis, i da je navodno lično princ naručio da se napravi narukvica za Kamilu na kojoj su bili ugravirani njihovi lažni inicijali F i G. Sve se to dešavalo samo 2 nedelje pre njegovog venčanja sa Dajanom.

Kamila Parker o braku sa Čarlsom: Bilo je užasno, nisam mogla da izađem iz kuće! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Čarls je čak imao i primedbe na Dajaninu težinu.

"Suprug mi je spustio ruku na struk i rekao: 'O, malo smo debeljuškasti ovde, zar ne?' i to je izazvalo nešto u meni. A tu je bila i Kamila. Bila sam očajna", otkrila je Dajana na snimcima.

Svi ovi problemi nagnali su mladu Dajanu da razmišlja o otkazivanju venčanja i da savet potraži od svojih sestara.

"Bile su divne i rekle su mi: 'E, pa šteta, tvoje lice je već na kuhinjskim krpama, sada je kasno da se uplašiš' ", izjavila je na snimcima Dajana.

(stil.kurir.rs)

Prvo i poslednje Dajanino leto kao slobodne žene: Novi detalji o neprežaljenoj princezi! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs