Ljubav bez granica

Ceo svet se obrušio na Novaka Đokovića: Potez trudne Jelene oduševio je sve! (FOTO)

Bila i ostala najveća podrška mužu
Celebrities
12:32h Autor:
Ceo svet se obrušio na Novaka Đokovića: Potez trudne Jelene oduševio je sve! (FOTO)
Foto: Profimedia

Naš narod je sklon tome da do nebesa uzdiže onog ko je najbolji, a kada ta ista osoba ima teške trenutke i momente slabosti, sve ono dobro se zaboravlja i kreću nemilosrdne kritike.

Sličan slučaj je sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem, koji u poslednje vreme beleži slabije rezultate u odnosu na one na koje smo navikli - najbolje.

Veliki broj ljudi kao da je jedva dočekao da na internetu počne sa negativnim komentarima i kritikama na račun Novakove ishrane i izbora trenera, a mnogi su za njegove poraze okrivili Đokovićevu suprugu Jelenu, koja je u 6. mesecu trudnoće.

Uživancija u Beogradu: Jelena i Novak Đoković u iznenadnoj poseti! (FOTO)

Ipak, ona koja je pokazala da je i kada pobeđuje i kada gubi, Novak za nju prvi i jedini, i muškarac i sportista i čovek, upravo je Jelena Đoković.

Dok su se korisnici interneta podsmevali, pravili viceve, kritikovali i osuđivali, Jelena je na svom instagramu kačila Novakove fotografije uz opis: "Kako volim ovog čoveka".

Kad vam neko uputi kritiku: Ove 3 reči okrenuće situaciju u vašu korist!

"Moja ljubav... Kakva sam ja srećnica", stoji u opisu druge fotografije na Jeleninom Instagramu, kojom je pokazala da je kao i uvek najveća podrška svom suprugu, i kada gubi i kada pobeđuje.

(Stil.kurir.rs)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs