Došlo je vreme

Jelena i Novak odlučili: Iduće godine krstiće decu u Sabornoj crkvi u Beogradu!

Odmah po rođenju starijeg naslednika, spekulisalo se o tome da je Novakova želja da on pristupi pravoslavnoj veri u manastiru Gračanica po svim običajima jer ga to mesto vezuje za rodno Kosovo

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Prvi reket Srbije Novak Đoković i njegova supruga Jelena odlučili su da svoje naslednike, trogodišnjeg sina Stefana i tromesečnu ćerku Taru, krste sledeće godine u Sabornoj crkvi, piše magazin Glossy.

 

Želja roditelja bila je da svoju decu krste u Beogradu, a o tome su već razgovarali sa starešinom zadužbine Miloša Obrenovića u srpskoj prestonici.

Nedavno, kada su Đokovići bili domaćini krsne slave Sveti arhangel Mihailo, upravo u Sabornoj crkvi, iskoristili su priliku da sa sveštenikom porazgovaraju i o ovoj temi. Kako zbog obaveza tenisera i njegove supruge nije bilo moguće da se taj čin obavi do kraja ove ili početkom sledeće godine, krštenje Stefana i male Tare dogodiće se iduće godine.

 

Krštenje deteta: Običaji, verovanja i sva verska pravila!

Odmah po rođenju starijeg naslednika, spekulisalo se o tome da je Novakova želja da on pristupi pravoslavnoj veri u manastiru Gračanica po svim običajima jer ga to mesto vezuje za rodno Kosovo. S obzirom na to da je Nole u tom periodu bio na vrhu svetskog tenisa, obaveze mu nisu dozvoljavale da se temeljno posveti organizaciji krštenja.

 

Jelena i on su shvatili da je sada idealan period da ovu pauzu u karijeri iskoriste kako bi obavili ovaj svečani čin. Inače, kada su oktobra 2014. godine prvi put osetili čari roditeljstva, sportista i njegova izabranica nisu krili svoju sreću.

Najčitaniji nedeljnik o poznatima Glossy, svake srede besplatno uz Kurir.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...