Problemi se samo nižu

Porodična katastrofa slavne komičarke: Ćerka joj neće dopustiti da vidi unuče! (FOTO)

Nakon što se prošle nedelje ubila njena bivša supruga, komičarka Rouzi O’Donel je saznala i da je njena odbegla ćerka koja se drogira trudna s vodoinstalaterom

Celebrities
09:44h Autor:
Porodična katastrofa slavne komičarke: Ćerka joj neće dopustiti da vidi unuče! (FOTO)
Foto: AP / Lou Rocco

"Trudna sam devet nedelja i ne planiram ikada da pustim Rouzi da vidi moje dete. Nikad", rekla je Čelzi (20) u plaćenom intervjuu o majci, komičarki Rouzi O’Donel (55).

Čelzi su usvojile Rouzi i njena prva supruga Keli Karpenter, koje su se razvele nakon deset godina. Čelzi je prošle godine bila u središtu skandala nakon što je nestala iz porodične kuće i otišla da živi s osuđenim dilerom heroina. Rouzi ju je danima tražila uz pomoć policije. Čelzi navodno pati od psihičke bolesti i drogira se.

Eva Longorija progovorila o najbolnijoj temi: Kao da joj život već nije bio dovoljno težak! (FOTO)

A post shared by Rosie ODonnell (@rosie) on

U javnost je pre dve godine izašla i žena koja tvrdi da je Čelzi njena biološka ćerka koju je Rouzi od nje "kupila" nakon što se rodila.

"Nikad nisam pristala na to da mi se oduzme dete. Bila sam nadrogirana i ništa nisam htela da potpišem. Ali dali su novac mom dečku i uzeli je. Rouzi, ti si mi oduzela ćerku", rekla je lijući krokodilske suze. Čelszi je, u takođe plaćenom intervjuu, rekla kako je u kontaktu s, navodno, biološkom majkom.

Tragična prva princeza Holivuda: Muževi je tukli i varali, otac je silovao! (FOTO)

A post shared by Rosie ODonnell (@rosie) on

"U redu je odvojiti se od majke s kojom se ne slažeš, ali ona ipak zarađuje prodajom intervjua u kojima pljuje po ženi koja o njoj brine", rekla je prijateljica porodice. Čelzi tvrdi da se udala za vodoinstalatera Nikolasa Alijegra (31), s kojim čeka dete. Prošle nedelje se ubila Rouzina druga supruga Mišel Raunds, s kojom se glumica borila za starateljstvo nad ćerkom Dakotom (8).

Tragični kraj kralja Holivuda: Zbog smrti supruge pao u depresiju koja ga je odvela u smrt! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs