Severina nije nezadovoljna sudskim odlukama

Severinin menadžer: Protiv portparola Milana Popovića ćemo podići krivičnu prijavu!

Tomislav Petrović ističe da je neistina da je Severina nezadovoljna sudskom odlukom i advokatima, a kako kaže, određivanje alimentacije na sudu još nije ni došlo na red
Celebrities
14:22h
Severinin menadžer: Protiv portparola Milana Popovića ćemo podići krivičnu prijavu!
Foto: Marina Lopičič

Menadžer pevačice Severine Vučković, Tomislav Petrović reagovao demantijem je na informacije o njenom navodnom nezadovoljstvu sudskom odlukom i advokatima i najavio krivičnu prijavu protiv portparola Milana Popovića.

Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim advokatima, kako je to napisala portparol Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski. Isto tako, određivanje alimentacije još uopšte nije došlo na red pa bi demantovao i te laži" navodi Petrović i dodaje da je takođe neistina da Severina želi vansudsku nagodbu.

"Severina je sa svim odlukama koje su donete zadovoljna, jer su sve odluke donesene u interesu deteta. I dalje stojim kod izjave da ne postoji Severinin overeni potpis i pristanak za izdavanje Srpskog pasoša Aleksandru, pa je samim time taj pasoš izrađen nelegalno i sa lošom namerom" ističe pevačicin menadžer.

"Zbog informacija s ročišta koje je Tatjana Vojtehovski davala medijima o uslovima viđanja deteta, protiv nje ćemo podići krivičnu prijavu zbog kršenja tajnosti postupka.“

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs