Pred susret na sudu

Milan Popović: Ne mogu da verujem da neću videti sina!

Srpski biznismen putuje u Zagreb zbog suđenja sa Severinom koja je svaki kontkt sa njim prekinula pre više od dva meseca
Šuška se 24.09.2013. - 11:00h
Foto: Beta

Milan Popović danas putuje u Zagreb, gde će se sutra u Opštinskom građanskom sudu održati prvo ročište po tužbi koju je Severina podnela protiv njega.

 

"Biću u Zagrebu i ne mogu da verujem da neću videti svoje dete" požalio se Milan prijatelju pred polazak.
Svojim prijateljima Milan je rekao i da ne može da veruje šta mu se dešava. Otkad je pre više od dva meseca Severina prekinula kontakt s njim i zabranila mu da viđa dete, Milan strašno pati.

 

- Ipak, nada se da će njegova agonija trajati još samo danas i da će već sutra na prvom ročištu sud doneti privremenu meru koja će mu omogućiti da vidi sina - priča Popovićev prijatelj.

 

Sutrašnje suđenje je po Severininoj tužbi kojom traži da se njihov sin Aleksandar poveri na odgoj i čuvanje - majci, ali i da se svi kontakti, na koje otac ima pravo, odigravaju samo u prisustvu majke, a zbog detetove dobrobiti.

 

Što se tiče krivične prijave koju je podnela protiv Popovića za “povredu slobode privatnosti dopisivanja”, sud još nije odredio datum prvog suđenja. Milan je bio na saslušanju povodom toga pretprošlog petka.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...