Nema vremena

Aca Lukas: Neću gledati kako me imitira Željko Šašić!

Bivšeg muža svoje sadašnje žene, koji je dobio zadatak u šou Tvoje lice zvuči poznato da imitira baš njega, folk pevač, kako kaže, neće gledati zbog poslovnih obaveza
Celebrities
22:32h Autor:
Aca Lukas: Neću gledati kako me imitira Željko Šašić!
Foto: Kurir Arhiva

Pevača Željka Šašića, koji je u šou "Tvoje lice zvuči poznato" dobio težak zadatak da imitira muža svoje bivše žene Sonje, Acu Lukasa, ovaj pevač neće gledati:

"Neću ga gledati zato što radim i nemam vremena da gledam. To je super šou. Svaki šou program je dobar", rekao je Lukas u radio-emisiji "Vikend sa Zeletom".

Fokler je rekao da mu odmah automatski ne bi dao 12 poena da je on u žiriju.

"Ne mogu da razmišljam o tome, ali zavisi od nastupa. Ne vidim zašto bi dobio 12 poena automatski ako mene imitira, ne vidim u čemu je poenta. Ne bi imao privilegije", rekao je Lukas.

Šašić je međutim, rekao da postoji način da Lukas, i pored obaveza, pogleda njegovu imitaciju:

"Ako ne gleda večeras možda će stići i pogledati kad izađe na Jutjubu".

Podsetimo, Željko Šašić u emisiji Tvoje lice zvuči poznato imitiraće Acu Lukasa, a kada je dobio zadatak nije razmišljao da ga odbije jer je reč o zabavi i emisiji koja ima humanitarni karakter.

"Došao sam kući i bilo mi je baš čudno. To je malo neprijatan osećaj. Ipak, kao što sam rekao, sve je to u svrhu dobrog zezanja, a pošto novac ide u humanitarne svrhe, nije nikakav problem", bio je iskren Šašić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs