Bolna ispovest

Šokantno priznanje Nine Morić: Otac me je silovao!

Zbog očevog nasilja često sam kao dete završavala u bolnici, priznaje manekenka i kaže da je kao devojčica jednom bila oteta i zatočena u garaži, kao i da je zbog strašnog detinjstva čitavog života imala problem sa muškarcima
Celebrities
13:32h Autor:
Šokantno priznanje Nine Morić: Otac me je silovao!
Foto: Reuters

“Dok sam bila devojčica, fizički i seksualno zlostavljao me moj otac”, izjavila je danas Nina Morić. U šokantnom intervjuu za italijansku televiziju, hrvastka manekenka otvoreno je progovorila o intimi i traumama iz detinjstva, za koje nisu znali ni neki članovi njene porodice.

“Zbog očeva nasilja često sam kao dete završavala u bolnici. Da bih pobegla od fizičkog i seksualnog nasilja, odlučila sam da odem iz Hrvatske čim sam dobila priliku. To je ostavilo trag na meni. Čitavog života sam zbog toga imala problema sa muškarcima. Te je odnose obeležilo upravo ružno i nasilno detinjstvo sa mojim ocem. Kao djevojčicu me opetovano silovao.”

Nina Morić, bivša supruga fotografa Fabrizija Corone, koji služi zatvorsku kaznu zbog ucena poznatih Italijana, otkrila je još neke zastrašujuće podatke iz razdoblja dok je bila dete.

“Kao dvogodišnja devojčica bila sam oteta i zatočena u jednoj garaži.

Sa 12 godina imala sam problema sa samopovređivanjem, jer sam za očeva silovanja krivila sebe...”

Na pitanje u kakvim je odnosima sa ocem danas, Morić je odgovorila da je danas potpuno ravnodušna i da baš zato sada može otvoreno govoriti o svemu.

“Nisam videla oca pet godina. Zbog svega što sam sa njim proživela odlučila sam da napišem knjigu. Svoja iskustva pokušaću tako da prenesem drugima da ohrabrim sve devojčice koje su žrtve nasilja u porodici", rekla je Nina.

Ona je naglasila i da njena majka upoznata sa traumama koje je proživljavala zbog oca.

U krugu porodice Nine Morić šuška se da je njen narušen odnos sa ocem uvek bila poznata porodična stvar, ali su neki ljudi bliski manekenki zatečeni novim saznanjem.

"Da, bio je grub i nasilan

. Pripisavali smo to njegovom južnjačkom temperamentu. Nina je imala as njim problema i bilo je određenih situacija koje ona možda danas tumači kao silovanje. Teško je sada bilo što reći", kaže jedan njen rođak.

Navodno je Ninin otac ove godine pokušao na bilo koji način da stupi u konkat sa ćerkom, koja je letos bila u Hrvatskoj.

"Hteo je da vidi unuka, ali je Nina to zabranila. Njegove vrednosti su nam bile jasne od ranije. Čim je ostavio suprugu, odnosno Nininu majku, znali smo o kakvom se čoveku radi. Nina je uvek bila divno dete. I uvek je imala problema sa okolinom jer je bila prelepa", kaže član njene porodice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs