Kraj nakon samo tri meseca

Paunić: Zbog medija Ana i ja nismo više zajedno!

Nakon ručka sa roditeljima, koji su se protivili vezi sa košarkašem, srpska teniserka je pozvala Ivana i raskinula, dok bivši igrač Partizana krivi mediji i neizdrživ pritisak
Celebrities
11:14h Autor:
Paunić: Zbog medija Ana i ja nismo više zajedno!
Foto: Kurir / AP

"Jedna veza je uništena. Ana i ja nismo više zajedno. A sve zbog medija", potvrdio je Ivan Paunić raskid sa srpskom teniserkom, nakon što je Ivanovićeva prestala da ga prati na Tviteru.

Dan posle priče Ivanovog oca Perice kako se sa sinom uopšte ne viđa, mama Snežana je rekla da ova priča nije istinita.

"Za sve u životu moj sin se sam izborio! Otac mu nikada ništa nije pružio. O njegovoj majci sam ja brinula i na kraju sam ja finansirala i njenu sahranu. Tek kada je Ivan počeo da zarađuje novac od košarke, otac je počeo da se zanima za njega. Ivan je dva fakulteta završio i ni na jednoj diplomi mu ne stoji ime oca".

Mama srpskog košarkaša nije želela da se slika, ali je bila tužna zbog toga što njen sin prolazi kroz emotivnu krizu.

"Celu noć nisam spavala, ne znate kako se osećam", rekla je Snežana.

Ana Ivanović je u utorak stigla u Beograd iz Španije, ručala sa roditeljima oko 16 sati, koji su se, navodno, protivili vezi sa Ivanom. Posle ručka, Ana je pozvala košarkaša i raskinula sa njim.

Ana i Ivan bili su zajedno svega tri meseca, a tek poslednjih mesec dana njihova veza dospela je u javnost zahvaljujući Ivanovim tvitovima.

"Čuo sam se sa Anom i rekla mi je da više nije sa Ivanom. Cela priča je bila malo napumpana, pritisak neizdrživ, a razlaz neminovan", rekao je za “Blic“ Anin blizak prijatelj i saradnik.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs