Intervenisala policija

Igorova majka: Goga sekulić me je tukla zbog ključa od stana

Majka pokojnog Igora Ramovića tvrdi da je od svoje snaje doživela šutiranje, polivanje vodom, pretnje i psovke, a da je u narednom incidentu intervenisala i policija
Šuška se
19:46h Autor: ,
Igorova majka: Goga sekulić me je tukla zbog ključa od stana
Foto: Kurir

Zorica Terzin, majka pokojnog Igora Ramovića, tvrdi da je dobila batine od svoje snaje Goge Sekulić. Ona je za Puls ispričala da je do svađe došlo zbog ključa od stana u Sarajevskoj ulici, za koji kaže da je njen i da su u njemu kao gosti živeli njen sin i pevačica.

"Nemam više šta da izgubim u životu. Stan je moj i ne može niko iz njega da me izbaci, ali svesna sam da će biti vrlo teško živeti s Gogom. Ne mogu ja s njom, ona me je tukla dan pre nego što smo Igoru dali pomen od 40 dana. Tad sam joj tražila ključ od stana, koji sam dala mom pokojnom sinu i ona je poludela. Počela je da viče:

Nećeš da dobiješ ključ, je l‘ ti jasno! Ja ti ne dam ključ. A sad ćeš da vidiš ko je Goga, mamu ti tvoju! Sad ću da ti lupim šamarčinu, ima da padneš ovde!“ Pokušala sam da pozovem policiju, ali mi je ona otela telefon iz ruke i tresnula ga o zid. Pre toga mi je otela tašnu i šutirala me nogom u cevanicu. Verujte da ništa ne dodajem, ništa ne oduzimam. Ne pitajte kako sam se spasla. Tad sam videla do koje je mere ona u stanju da se transformiše - ispričala je Zorica Terzin.

Nije se završilo na tome. Novi incident dogodio se kad je Gogina svekrva promenila bravu na vratima stana.

"Goga je tad došla sa svojim ocem i nekim prijateljem. Lupali su nogama u vrata i zbog toga sam zvala policiju. U jednom trenutku svi smo seli za trpezarijski sto i kad je Goga deseti put ponovila da je ovo njen stan, rekla sam da to nije istina i da je stan moj. Ona je tad uzela čašu vode, koja je stajala na stolu, i sasula je meni u lice. Onda je dohvatila flašu s vodom, pa kad je počela da nas poliva! Tad je policajac pozvao inspektora. Goga je otišla tek kad joj je on naredio" rekla je majka Goginog pokojnog supruga.

Dok je Igorova majka bila odsutna iz stana, Goga je, kako kaže, počela da iznosi stvari.

- Bez pitanja i dozvole iznela je osam slika poznatih srpskih slikara. Sve su ulja na platnu i vrlo su skupocene. Sve što je naumila da uzme prethodno je slikala kao dokaz koji joj treba za ostavinsku raspravu. Advokat mi reče da je pokušala da raspiše ostavinsku raspravu tako da na nju ne budu pozvana Igorova deca - tvrdi Zorica.

Goga Sekulić je trenutno u Hrvatskoj, gde ima nastupe, te se nije javljala na telefon, a Novica Vujić, njen brat od tetke najavljuje tužbu.

- Goga je šokirana kakvim se izmišljotinama ljudi bave! Pored tragedije koja je zadesila našu sestru, našu porodicu i, naravno, Igorove roditelje, njegova majka se i dalje bavi takvim stvarima! Kako baš sada, kad je sud doneo odluku da Gogi bude vraćen ključ od stana, gospođa Zorica priča o navodnoj tuči? Zašto se tužena nije o tome izjašnjavala na sudu kad je imala prilike da kaže sve što hoće. Pa, ovo je toliko prozaično, što bi svaki normalan čovek zaključio. Ovakvi niski udarci i strašne izjave sigurno će završiti na sudu, a Goga se u budućnosti, ovako javno, neće više baviti tuženom, već isključivo svojom karijerom - naglasio je Novica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs