Nepoznati detalji

Do sada neobjavljena pisma princa Čarlsa: Moj brak podseća na grčku tragediju! (FOTO)

Godinama su princ Čarls i Nensi Regan bili jako dobri prijatelji. U jednom od pisama koje je Nensi poslao 1992. godine piše i o braku s Dajanom
Celebrities
01:20h Autor:
Do sada neobjavljena pisma princa Čarlsa: Moj brak podseća na grčku tragediju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ove godine se 31. avgusta obeležava 20. godišnjica od tragične smrti princeze Dajane i britanski mediji gotovo svakodnevno objavljuju nepoznate detalje o princezi i njenom braku s princom Čarlsom.

The Mail on Sunday donosi sadržaj pisama koje su godinama razmenjivali princ Čarls i Nensi Regan s kojom je princ bio godinama jako dobar prijatelj. U jednom od pisama koje je Nensi poslao 1992. godine piše i o braku s Dajanom.

Dan nakon skandaloznog priznanja ubice princeze Dajane: Princ Filip hitno hospitalizovan! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Jednog dana ću ti ispričati celu priču o meni i Dajani. To podseća pomalo na grčku tragediju i ta priča bila bi odličan scenario za neku predstavu", napisao je Čarls u pismu Nensi.

Princ od Velsa se 1985. godine u jednom pismu i Nensi posebno zahvalio jer je omogućila Dajani da pleše sa svojim idolom, glumcem Džonom Travoltom.

Princeza Dajana htela da otkaže venčanje: Ovako je saznala za najveću izdaju u životu! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U brojnim pismima Čarls teši Nensi i to zbog natpisa koji su se pojavili, a u kojima se spominje njena veza s Frenkom Sinatrom i da je trudnoćom prisilila bivšeg američkog predsednika Ronalda Regana na brak.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs