Ljubav bez granica

Ceo svet se obrušio na Novaka Đokovića: Potez trudne Jelene oduševio je sve! (FOTO)

Bila i ostala najveća podrška mužu
Celebrities 11.06.2017. - 16:35h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Naš narod je sklon tome da do nebesa uzdiže onog ko je najbolji, a kada ta ista osoba ima teške trenutke i momente slabosti, sve ono dobro se zaboravlja i kreću nemilosrdne kritike.

 

Sličan slučaj je sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem, koji u poslednje vreme beleži slabije rezultate u odnosu na one na koje smo navikli - najbolje.

 

Veliki broj ljudi kao da je jedva dočekao da na internetu počne sa negativnim komentarima i kritikama na račun Novakove ishrane i izbora trenera, a mnogi su za njegove poraze okrivili Đokovićevu suprugu Jelenu, koja je u 6. mesecu trudnoće.

 

Uživancija u Beogradu: Jelena i Novak Đoković u iznenadnoj poseti! (FOTO)

 

 

 

Ipak, ona koja je pokazala da je i kada pobeđuje i kada gubi, Novak za nju prvi i jedini, i muškarac i sportista i čovek, upravo je Jelena Đoković.

 

Dok su se korisnici interneta podsmevali, pravili viceve, kritikovali i osuđivali, Jelena je na svom instagramu kačila Novakove fotografije uz opis: "Kako volim ovog čoveka".

 

Kad vam neko uputi kritiku: Ove 3 reči okrenuće situaciju u vašu korist!

 

 

 

"Moja ljubav... Kakva sam ja srećnica", stoji u opisu druge fotografije na Jeleninom Instagramu, kojom je pokazala da je kao i uvek najveća podrška svom suprugu, i kada gubi i kada pobeđuje.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...